Haberler

Fatih Terim'den Kapısına Gelen GS Taraftarına: Takımınıza Sahip Çıkın

Güncelleme:

Fatih Terim, kapısına kadar gelip "dön" çağrısı yapan Galatasaraylı taraftarlara "Sesinize dayanamadım geldim. Doğrusu neyse, hep birlikte olsun. Takımınıza sahip çıkın" dedi.

Bir grup Galatasaray taraftarı, tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in evinin önüne giderek "Geri dön" çağrısı yaptı.

Yaklaşık 20 kadar taraftar; meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde Fatih Terim'in evinin önünde toplandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, burada bir süre Fatih Terim lehine tezahüratlarda bulundu. Daha sonra ise Fatih Terim taraftarların yanına geldi.

"DOĞRUSU NEYSE, HEP BİRLİKTE OLSUN"

Sarı-kırmızılı taraftarların, "Hocam sizi çok özledik. Yarım kalan bir işimiz var" sözleri üzerine Terim, "Çocuklar ayağınıza sağlık. Sesinize dayanamadım geldim. Allah'a emanet olun. Doğrusu neyse, hep birlikte olsun. Takımınıza sahip çıkın" diyerek evine geri döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

GALATASARAYLI:

DOGRUSU SENSIN HOCA

13
8
yanıtYanıtla
Şampiyon cimbom:

Atla gel fatih hoca nasıl derbi kazanılır elalem görsün millete maskara olduk iki sezondur

7
0
yanıtYanıtla
YÜCE TÜRK EVLADI:

BİRAZ DA BURDA GÖTÜRSÜN MİLYON MİLYON DOLARLARI

3
4
yanıtYanıtla
MERT:

SANKİ TUDOR GÖTÜRMÜYOR YA!

yanıt0
yanıt0
ref:

Doğrusu birisi bir tezgah yaptı yada kendi yaptırdı 3-5 taRaftar evinin önüne gidip sözde terime tezahurat yaptı belkide terimin kendi tezgahıydı kalabalık görüntüsü vermek icinde kokca koca projöktürleri olan kameraların ışığı kapatılmış önce 35 kişi görünüp koca bir taraftar ordusu varmış havası yaratıldı bunu beyaz utbolda görrenler nedemek istediğimi anladı belkide beyaz tv nin kendi düzeniydi bu onlar iyi bilir böyle şeyleri

3
3
yanıtYanıtla
Murat ASLAN:

Sayın Terim bir zamanlar Galatasaray''a üstün hizmetlerde bulunmuş ve miadını doldurmuştur. Sayın Terim''in gelmesi Sayın Tudor''un gelişi kadar etik olacaktır. Kaldı ki Türk Milli Takımından ''kovulmuş'' bir teknik direktörün Galatasaray da zaten işi olmamaz. Velev ki Galatasaray''ın şampiyonluğuna mal olsa bile. . .

2
4
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Bakın sonra Terim istifa diye bağırmayın, Terimde kendine yazık eder,

1
4
yanıtYanıtla
HIRBO:

BANA SEN LAZIMSIN HOCA

5
0
yanıtYanıtla
Şahin Aydın:

Cimbomun başına Fatih Terim yakışır.Bizim kulüp başkanlarımız yabancılarda gösterdigi tahammülü yerlilerde göstermiyorlar.Bunun biriside ilyas salman benzeri Dursun özbek kulübe zarar veriyosun. Bırakman daha iyi olur.Adam gibi adamı kulüp başkanı olarak görmek istiyoruz.saygılar....

1
0
yanıtYanıtla
SOMALI:

NEREDESİN FATİH HOCA YETİŞ. MADARA ETTİ BİZİ ELALEME BU DURSUNLA TUDOR. İKİ KURUŞLUK TAKIMLARA REZİL OLDUK. AVRUPADA DA YOK OLDUK. GEL DE ŞU GS Yİ ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜR BE HOCAM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title