Haberler

Galatasaray Store Bursa Mağazası Açıldı

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi ürünlerinin satıldığı GS Store, Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde açıldı.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda Galatasaraylı taraftarların hizmetine sunulan GS Store yoğun güvenlik önlemleri altında açıldı. Galatasaray futbol takımının yeni sezonda giyeceği formaların lasmanından çıkıp Bursa'ya gelen Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik Genel Müdürü Nurettin Kantarelli'nin katılımıyla açılış gerçekleştirildi. Kurdele kesiminin ardından GS Store mağazasından yeni sezon formalarından parçalı ve kırmızı formayı alan Adnan Öztürk, alışverişin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bursa, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri. Galatasaray'ın güçlü olduğu bir şehir. Bursaspor da sevdiğimiz saydığımız bir camia. Bursa'da olmak bizim için ayrı bir önem ifade ediyor. Tabii her Bursa'ya geldiğimizde merhum başkanımız Özhan Canaydın ağabeyimizi rahmetle anıyoruz. Sevgiyle, kardeşlikle, barışla ve Galatasaray için de tüm Türk sporu için de hayırlı bir sene diliyorum" dedi.

Öztürk, transferle ilgili sorulan bir soruya "Transferle, İstanbul'da kalan arkadaşlarımız ilgileniyor" diye yanıt verdi. Burak Yılmaz ve Amrabat transferiyle ilgili gerekli işlemlerin yapıldığını, bürokratik işlerin kaldığını belirten Öztürk, "O transferlerde bir sorun yok" diye konuştu.

Adnan Öztürk, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in açıklamalarının anımsatılması üzerine de şöyle dedi: "Bizler sonuçta rakibiz. Rekabetin içerisinde Galatasaray olarak her zaman saygılı davranıyoruz. Trabzonspor da çok sevdiğimiz bir camia. Bu tür küçük kırgınlıklar olur, ama bu kırgınlıklar camialar arasında hiç bir zaman problem haline dönüşmez. Aynı problem Beşiktaş camiası ile de oldu. Futbol artık bir endüstri. Endüstrinin kuralları var. Bu tür kırgınlıklar olur, ama çabuk geçer. Bizim Beşiktaş ve Trabzonspor camiası ile hiç bir problemimiz yok."

MKM (İA/RT) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Adnan Öztürk Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title