Haberler

    Galatasaray Son 4 Lig Maçında 8 Gol Yedi

    Ligde şampiyonluk kovalayan Galatasaray savunmada büyük açıklar veriyor.

    Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor deplasmanında 2-1 kaybeden Galatasaray'da savunmanın eksikleri yine düzelmedi.

    Ligde gol yemeden tamamladığı son maç 17. hafatdaki Rizespor maçı olan Galatasaray, son 10 maçta kalesini gole kapatamadı. Galatasaray bu sezon ligde 34. golünü yedi. Son 4 maçında Başakşehir ve Karabükspor'u Türk Telekom Arena'da ağırlayan Galatasaray, Kasımpaşa ve Trabzon deplasmanlarına gitti. Galatasaray bu 4 maçta da 2 gol yedi ve 5 puan kaybetti.

    2-0 öne geçtiği Başakşehir maçında Galatasaray, maçın son 15 dakikasında 2 gol yiyerek 1 puana razı oldu. Bir sonraki hafta Kasımpaşa karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan sarı kırmızılılar maçı 3-2 kazanmayı başardı. Ardından evinde Karabükspor karşısında 3-0 öne geçen Galatasaray sonraki 2 gole engel olamasa da maçı 4-2 kazanmayı bildi.

    Kalesini gole kapatamayan Galatasaray'a cezayı Trabzonspor kesti. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girerken Trabzon'da 3 puan bırakan Galatasaray, ligde 5. yenilgisini aldı ve lider başladığı haftayı 3. sırada bitirme tehlikesiyle de karşı karşıya kaldı. Bursaspor karşısında galibiyet arayacak olan Fenerbahçe amacına ulaşırsa liderliğe yükselip Galatasaray'ı 3. sıraya itecek. Puan kaybında ise Beşiktaş 27. haftanın lideri olacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title