Haberler

Galatasaray, Slaven Maçına Hazırlanıyor

Galatasaray, Hırvatistan'ın Slaven Takımı ile 16 Ağustos Perşembe Günü Oynayacağı UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu İlk Maçının Hazırlıklarını Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Galatasaray, Hırvatistan'ın Slaven takımı ile 16 Ağustos Perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetimindeki antrenmanda, sarı-kırmızılılar çift kale maç yaptı.

Tam sahada yapılan maçta Orkun, Sabri, Servet, Song, Volkan, Barış, Linderoth, Ayhan, Hasan Şaş, Ümit ve Hakan'dan oluşan as takım, Aykut, Ferhat, Bouzid, Uğur, Anıl, Mehmet Topal, Aydın (Serkan), Arda, Mehmet Güven, Okan ve Özgürcan'dan oluşan yedek takıma 3-2 yenildi.

As takımdan Ümit ve Hasan'ın gollerine yedekler Özgürcan, Uğur ve Serkan ile karşılık verirken, teknik direktör Feldkamp oyunu sık sık durdurarak futbolcularını uyardı.

Antrenman öncesinde Feldkamp, oyuncularıyla 15 dakikalık bir toplantı yaparken, takımdan ayrı antrenör Cevat Güler yönetiminde çalışan Serkan, çift kale maçın ikinci yarısında Aydın'ın yerine görev aldı.

Çift kale maçta Feldkamp'ın Çaykur Rizespor maçındaki kadroyu koruyarak, cezası nedeniyle Arda'yı yedek takımda oynatması ve sakatlığı bulunan Lincoln'un yerine Hasan Şaş'a yer vermesi dikkat çekti.

Sırt ağrıları nedeniyle birkaç gündür tedavi edilen kaleci Aykut ve dünkü antrenmanda aldığı darbe nedeniyle sağ ayak bileği burkulan Mehmet Topal takımdaki yerlerini alırken, sakatlıkları bulunan Lincoln, Carrusca ve Çağrı çalışmaya katılmadı.

Kulüp doktoru Murat Çevik, Çaykur Rizespor maçında sol ayak arka adalesinde sakatlanan Lincoln'nun tedavisini sürdürdüklerini ifade ederek, bu oyuncunun Slaven maçında oynayıp oynamayacağına teknik ekibin karar vereceğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takım, Slaven ile yapacağı karşılama için yarın Hırvatistan'a gidecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title