Haberler

Galatasaray, Sadece 16 Gün Dinlenerek Yeni Sezonu Açtı

Güncelleme:

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de 3 Haziran'da oynadığı Atiker Konyaspor maçının ardından sezonu kapatmış ve tatile girmişti. Sarı-Kırmızılılar 16 günlük tatilin ardından 2017-2018 sezonu hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetimindeki antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi.

KİRALIKLAR DA GELDİ

Geçen sezon kiralık olarak başka takımlarda forma giyen futbolculardan Ryan Donk, Tarık Çamdal, Endoğan Adili, Volkan Pala, Emrah Başsan ve Umut Gündoğan da çalışmaya katıldı.

Kulüp Başkanı Dursun Özbek'in de izlediği antrenmanda, altyapı oyuncularından Ahmet Batuhan Şen, Kerem Çalışkan, Abdussamed Karnuçu, Recep Gül ve Melih Gökçimen takımla beraber çalışırken hafif sakatlıkları bulunan Ozan Kabak, Atalay Babacan ve Yunus Akgün idmanda yer almadı.

28 HAZİRANDA İSTİKAMET SLOVAKYA

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Bu arada, sezon sonunda milli takım kamplarına giden oyuncular, 26 Haziran Pazartesi gününden itibaren takıma dahil olacak. Galatasaray, 28 Haziran Çarşamba günü yurt dışı kampı için Slovakya'nın Samorin kentine gidecek.

Kaynak: AA / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Tarık Çamdal Galatasaray Ryan Donk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title