Haberler

Galatasaray Şampiyon Oldu Kocaeli'de Olaylar Çıktı

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, İzmit'te taraftarlarını sevince boğarken Kocaelispor taraftarları olay çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, İzmit'te taraftarlarını sevince boğarken Kocaelispor taraftarları olay çıkardı.

Süper Finali şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray tüm Türkiye'de taraftarlarını sevince boğarken Kocaeli'de Kocaelisporlu gruplar Galatasaraylılara saldırdı. Şampiyonluk turu atan Galatasaray taraftarlarına ait arabalara tekme atan Kocaelisporlular, arabaların camlarını kırdı. Arabasına saldırılan bir Galatasaray taraftarı beyzbol sopası ile Kocaelispor taraftarlarını kovaladı. Şehrin pek çok noktasında önlem alan polis olaylara anında müdahale ederek kavgaların büyümesini önledi. Ancak yinede bazı Galatasaray taraftarları dayak yedi. Kocaelisporlular Galatasaraylıları döverken, polis de Kocaelisporluları dövdü. Şehrin bir çok noktasında benzer olaylar yaşandı. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutlarken Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen sevgililer şampiyonluk turunu birlikte attı.

Çıkan olaylarda 50 kişi gözaltına alındı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title