Haberler

Galatasaray, Ryan Donk ile Sözleşme Uzattı

Güncelleme:

Galatasaray, sözleşmesi sona eren isimlerden Ryan Donk ile 1+1 yıllık sözleşme uzattı. Donk, sarı-kırmızılı ekipte yıllık 1 milyon 895 bin euro kazanacak.

Galatasaray, sözleşmesi sona eren isimlerden Ryan Donk ile 1+1 yıllık sözleşme uzattığını KAP'a bildirdi.

İŞTE KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA

"Profesyonel futbolcu Ryan Henk Donk ile 2018-2019 sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre futbolcuya 2018-2019 futbol sezonu için net 1.895.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir. Bununla beraber futbolcunun forma giydiği TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında takımın alacağı her bir puan için net 5.000 Euro ödenecektir. Futbolcu ayrıca bu dönem içerisinde 21 TFF Süper Lig veya UEFA müsabakasında oynaması durumunda net 200.000 Euro prime hak kazanacaktır.

Buna ek olarak, 2018-2019 futbol sezonunda futbolcu 21 TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında oynar ise sözleşme bir sezon için kendiliğinden uzayacaktır. Bu durumda futbolcuya 2019-2020 sezonu için net 1.895.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir. Bununla beraber futbolcunun forma giydiği TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında takımın alacağı her bir puan için net 5.000 Euro ödenecektir. Futbolcu ayrıca bu dönem içerisinde 21 TFF Süper Lig veya UEFA müsabakasında oynaması durumunda net 300.000 Euro prime hak kazanacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Ferit:

Yav besiktasliykm bu gs kadar oyunculara para bonus veren baska sallaakk takim varmis acaba

9
2
yanıtYanıtla
Yok artik:

Bu mu yıldız habere bak

2
0
yanıtYanıtla
ANDSMERO denizli:

YILDIZ?

1
1
yanıtYanıtla
boyle bısey yok:

bizim türk takımlarndan artık tiksinmeye başladım , millet olarak bu kadar aptal bi milletizki kulupleri boyle beynsız insanlar yönetiyor . bu oyuncuya bu para verılır mı allah askına , git alt yapıdan bi oyuncu cıkar buna para verecgıne daha ıyı , zaten donk ilk11 oyuncusu degıl yedek olur ancak , yedek bırıne bu para nıye verılsın. en güzelini ilhan cavcav yapıyrdu adam buluyrdu afrıkadan oyuncular bedavaya getırıyordu para kazanıyor kulubu döndrüyordu , adam öldü ne oldu aynı sene takım küme dştü

1
1
yanıtYanıtla
Dogrucu:

Cavcav bunları yaparak sampiyonmu oldu

yanıt0
yanıt0
sss:

1895 nedir kafayı mı üşüttünüz türk futbolculara feda cart curt diyeceğinize bu adamlara para saçmayı bırakınsiz

1
0
yanıtYanıtla
izzet demir:

Fatih Terim gelince küllerinden doğmuştu. İyi bir yedek veya 11 oyuncusu olur. Hayırlı olsun.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title