Haberler

Galatasaray, Rizespor'la 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 34. haftasında, şampiyon Galatasaray, alkışlarla karşılandığı Çaykur Rizespor deplasmanında rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında, şampiyon Galatasaray, alkışlarla karşılandığı Çaykur Rizespor deplasmanında rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Çaykur Rizespor 51. dakikada Eren Albayrak'ın frikiğiyle öne geçerken, Galatasaray'a beraberliği getiren gol 86'da Umut Bulut'tan geldi. Sarı kırmızılılar 6 maç sonra kalesinde gol görürken, Koray Günter de 81. dakikada Galatasaray'da sezonun ilk kırmızı kartını gördü.

ŞAMPİYON 77 PUANLA TAMAMLADI

Bu sonuçla, şampiyon Galatasaray'ın 6 maçlık galibiyet serisi sona ererken, sarı kırmızılı takım ligi 77, Çaykur Rizespor ise 36 puanla tamamladı. Sarı kırmızılılar, 4. yıldızı taktıkları 20. lig şampiyonluğunu, yarın akşam Türk Telekom Arena'da düzenlenecek organizasyonla kutlayacak. Galatasaray, 3 Mayıs Çarşamba günü Bursaspor'la Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursa'da karşı karşıya gelecek.

ABİTOĞLU VEDA ETTİ

Çaykur Rizespor- Galatasaray mücadelesini yöneten hakem Mustafa Kamil Abitoğlu kariyerindeki son maçına çıktı. Galatasaray ve Çaykur Rizesporlu futbolcuların saha içinde alkışladığı Abitoğlu'nun gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Umut Bulut Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

realite:

o son dakkalarda alay edercesine gösterilen kırmızı aslında . . . cinconun lekesi. . . koca bir sezonda en az 10 defa (sadece 5 i melo) gösterilmesi gereken kırmızı. . . 83 dk kada gösteriliyor. . . tff , mhk gs nin emrine amade. . gs istemese onu bile gösteremezlerdi. .

30
12
yanıtYanıtla
HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK:

FENER RİZEDE KURŞUNLANIYOR CİMBOM ALKIŞLANIYOR İŞTE ARADAKİ FARK BU

30
6
yanıtYanıtla
HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK:

SARIYLA KIRMIZIYLA ŞAMPİYON CİMBOM

21
4
yanıtYanıtla
HamdimobilWeb@haberler.com:

Koyu Cimbomluyum beni bilen bilir bende yalan olmaz ne zaman fener gibi temiz şaibesiz şampiyon olursak anca ozaman kutlarım.Greve çıkıyor Galatasaray kombine kartımı iptal ediyorum.

15
7
yanıtYanıtla
....:

HERKES FENER Mİ RİZE DE KURŞUN YESİN BAKIN CİMBOM RİZEDE ALKIŞLANIYOR İŞTE ARADAKİ FARK BU

16
1
yanıtYanıtla
biz fenerizMobil-ANDROID:

kırmızı kartı tüm fenerliler alkışlıyoruz.çok komiksiniz ya...

5
8
yanıtYanıtla
realite:

vaaaaavvv cincon da kırmızı görermiş. . . güya ya leke yi silecekler. . . hadi kırmızı leke yi sildiniz ferhat ı nasıl sileceksiniz. . . .

3
9
yanıtYanıtla
mertMobil-ANDROID:

veysel di hasan di servet ti ferhat ti stancuydu daha niceleri buna seviniyosunuz ezik gs liler

2
7
yanıtYanıtla
nuriMobil-ANDROID:

Bundan sonra hepsi kırmızı görse ne olur götermelik vermişlerdir

1
6
yanıtYanıtla
cenkmobilWeb@haberler.com:

Seriat ya gelecek ya gelecek

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title