Haberler

Galatasaray-psv Eındhoven Maçı İçin Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Galatasaray ile Hollanda`nın PSV Eindhoven takımı arasında 18 Ekim Çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi grup maçı için alınacak tedbirler, İstanbul Valisi Muammer Güler`in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

İstanbul Valililiği Mavi Salon`da yapılan toplantıya Vali Güler`in yanı sıra, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Yönetici Haldun Üstünel, Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Rafet Bozdoğan ve üst düzey yöneticiler katıldı.

Vali Güler, toplantıda, 18 Ekim Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı`nda oynanacak Galatasaray-PSV Eindhoven Şampiyonlar Ligi maçının teknik planlamasını görüşeceklerini belirterek, ¨Bugünkü görüşmede, 12 Eylül`de oynanan ve bazı sıkıntılar yaşanan Galatasaray-Bordeaux maçındaki sistemden ve uygulamadan kaynaklanan sorunları görüşeceğiz. Bu sorunları referans alarak, esasen UEFA

Şampiyonlar Ligi final maçında uygulanan planla, hangi noktaların uyuşmadığını, ilave alınması gereken tedbirlerin ne olması gerektiğini karşılaştıracağız¨ dedi.

Uzun vadede metro ile ilgili sorunlar çözülene kadar, bu tür maçlarla ilgili toplu taşımaya ağırlık verilmesinin, yönlendirilmelerin ve araç planlamasının daha sistemli şekilde yapılmasının gerektiğinin ortaya çıktığını vurgulayan Muammer Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:

¨Araçların yönlendirilmesi yapılarak bu maçta herhangi bir sıkıntı yaşanmamasını sağlamayı planlıyoruz. Alınacak tedbirler, kulüp yönetimi ve ilgili birimlerce kamuoyuyla paylaşılacak ve gerekli bilgilendirmeler yoğun biçimde yapılacak. Bu hafta sonuna kadar da bütün hazırlıkları bitirmeyi planlıyoruz, şu anda ana sorunları görüşeceğiz. Oluşturulacak komisyonlar bütün planlamaları yapacak. Pazartesi gününden itibaren Galatasaray Kulübü ve ilgili birimler gerekli açıklamaları yapacak. Herhangi bir sorun yaşanmamasını diliyoruz.¨


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title