Haberler

Galatasaray Penaltılarda Güldü

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un penaltılardan bulduğu gollerle 6-5 mağlup ederek, adını bir üst tura yazdırdı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ilk yarı iyi oynadıklarına dikkat çekerek, "Bu maçlar her zaman tehlikeli maçlardır. Ligde oynadığımız maçtan 48 saat sonra bir maça çıktık. İlk yarı iyi oynayan skora giden ve pozisyon bulan bir Galatasaray vardı. Bu pozisyonları değerlendirip maçı bitirmek gerekiyordu. Pozisyonları değerlendiremeyince böyle enteresan bir durum ortaya çıkıyor" dedi.

Mancini basın mensuplarının devre arası planlarını sormasını üzerine tecrübeli teknik adam, "Önümüzde 6 maç var. Öncelikle bunu almamız gerekiyor. Şu anda bunları konuşmak doğru değil" cevabını verdi.

Basın mensuplarının oyuncu değişikliği yapmaması ile ilgili sorusuna ise Mancini, "2-0 önde olunca da maç 2-2 bitmez diye düşünmüştüm. Bu nedenle Cuma günü maça çıkacağımız için yedek kulübesindeki oyuncuları koymak istemedim" şeklinde konuştu.

Galatasaraylı oyuncu Engin Baytar ise zor bir maç olacağını bildiklerini dile getirerek, "Zor olacağını biliyorduk. İlk yarıyı önde kapatmanın rahatlığıyla maçı 2-2'ye getirdik. Ama penaltılarda kalecimiz Ufuk bizi üst tura çıkardı. Bugün bir ders çıkardık. Maç ne olursa olsun maçın 90 dakika olduğunu unutmamak lazım. Tepki görmemiz normaldi. Artık taraftarımızı üzmeyeceğimize söz veriyorum" ifadesinde bulundu.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Gerçekten güzel bir mücadele oldu. İlk yarı iyi değildik. İkinci devre oyuncularımın ortaya koyduğu futbol gerçekten mükemmeldi. Müthiş bir geri dönüş yaptık. 2-2'yi yakaladıktan sonra bizim hamle gücümüz eksikti. Maçın başlarında Deumi'nin sakatlanması hamle gücümüzü eksiltti. Bu maçı penaltılara kadar taşımak muhteşemdi. Galatasaray 90 dakika oyuncu değiştirmedi. Onların oyuna giren oyuncuları diriydi. Penaltılarda da açıkçası geri dönüş yaptık diyebilirim. Çünkü iki penaltıyı art arda kaçırdık, sonrasında eşitliği yakaladık. Ben maça başlarken oyuncularıma bu maçtan keyif alın demiştim. Ben keyif aldım. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Ali Sakal ise mağlup olmalarına rağmen beraberliği yakaladıklarını vurgulayarak, "Penaltılarla biz elendik. Onları kutluyoruz" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Cihan Can da takım arkadaşlarından özür dileyerek, "Penaltıyı atabilseydim tur atlayacaktık. Takım arkadaşlarımdan özür dilerim. Bugün zevk aldığımız bir maç oynadık" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Roberto Mancini Türkiye Kupası Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title