Haberler

Galatasaray - Paris Saint-Germain maçının ardından - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim(1)

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'e 1-0 yenildikleri maçta iyi mücadele sergilediklerini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'e 1-0 yenildikleri maçta iyi mücadele sergilediklerini söyledi.

Terim, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ortaya koydukları mücadelenin takdir edilmesi gerektiğini belirterek, "Son çeyreği saymazsak bugüne kadar oynadığımız en iyi oyun diyebilirim. Belki günü kaybettik ama bence önümüzdeki günleri kazandık." dedi.

Maçın farklı da bitecek bir şekilde gittiğini belirten Terim, "Filmin bundan sonraki bölümünde neler olabileceğini gösterdik. Mahcup olmadığımız için sevinçliyiz. 'Galatasaraylıların gurur duyacağı takım istiyorum' demiştim. Herhalde yavaş yavaş olacak" diye konuştu.

PSG gibi güçlü takımlara karşı bir salise bile konsantrasyonu kaybetmemek gerektiğini anlatan Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gol yerseniz bu tempoyla baş etmek kolay değil, direnç göstermek kolay değil. Bazı şeyler yerine oturdukça çok daha keyifli maçlar olacak. Oyuncularımı kutluyorum. Skordan ayrı biz de gol bulabilirdik. İkinci yarıda istek oyun ilerisi için ışık verdi. Öyle bir kadro ki giren çıkan, tribünde olan, gelmeyen hepsinin yüksek kalibresi var. Büyük oyuncular, başa çıkmak hiç kolay değil. En kötü berabere bitirebilirdik. Bu mücadelenin, bu oyunun oynanabilirliği işimize yarayacak."

PSG karşısındaki oyun anlayışının sorulması üzerine Terim, "Bundan sonra maçına göre çok değişik olabilir. PSG karşısında iki bekimizden daha fazla yararlanmak için değişiklik yaptık. Oyun gol yemediğiniz müddetçe ümidinizin devam ettiği şey. Doğru da oldu, bundan sonra da oynanabilir." ifadelerini kullandı.

"Her an her şey olabilir"

Gruptaki şanslarını değerlendiren Terim, şunları söyledi:

"Her an her şey olabilir. Skorlara baktığımızda kaybetmemek önemliydi ama 'böyle oynayın kaybedin' yaklaşımı olabilir. PSG'yi kupanın favorilerinden görüyorum. Real Madrid maçı daha fazla önem kazanmaya başladı. Birer puanlı iki takım olarak kendi sahamızda oynayacağız. O da başka büyük takım. Kaybedeceğimiz bir şey yok, daha dikkatli nasıl oluruz şeklinde devam edeceğiz. Kimseden korkmadan, çekinmeden oynamayı prensip edinmiş takımız."

Oyuncuların beraber çalışmamasının yanı sıra takım yapılanmasında yaşanan sıkıntılara değinen Terim, "Geçen seneki kadroyla çıkmayı ben de isterdim. Belhanda büyük özveriyle oynuyor, kolay değil. Bahaneyi sevmiyoruz ama derinlemesine araştırıldığında anlayışlı olmak gerektiği de ortaya çıkıyor. Büyük kulüp olmak çok önemli ama büyük olmanın maliyetlerini yerine getirmek de önemli. Adil bir yarışma olmuyor. Her şeyi bir tarafa bırakalım; idari, teknik ekonomik konularda ekonomiyi öne almamız lazım. Ekonomi iyi olursa her sene iyi takım yaparsınız. Olmazsa hiçbir şey yapamazsınız, izin vermiyorlar. Ekonomi ciddi şekilde her kulübün üzerinde durması gereken unsur." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Paris Saint Germain Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title