Haberler

Galatasaray-Osmanlıspor Maçının Ardından - Fatih Terim (2)

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 19. haftasında 2-0 kazandıkları Osmanlıspor maçıyla ilgili olarak, daha iyi oynamaları gerektiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Sarı Cuma" kampanyasına göndermede bulunarak, "Bu kadar sinerjili bir ortamda daha iyi oynamamızı beklerdim. Biz ise ayakta kalmayı tercih ettik." dedi.

Alınan 3 puanın kendisini memnun ettiğini aktaran Terim, "İkinci yarı 17 atağımız var, şutlarımız var. Çok gol kaçırdık ama bu sinerjili ortama daha uygun oynayabilirdik. Galatasaray böyle olmalı. Bütün unsurlarıyla her zaman birbirine bu kadar yakın olmalı. Otuz milyonluk büyük bir camiadan bahsediyoruz. Zaman zaman değil her zaman böyle olmalıyız." diye konuştu.

"Ndiaye'nin futbolculuğuna söyleyecek bir şeyim yok"

Badou Ndiaye'ye yönelik transfer teklifi ve oyuncunun maç kadrosundan çıkarılmasıyla ilgili soru üzerine Terim, "Ndiaye elbette iyi oyuncu. Bizim de beğendiğimiz biri. Dünkü konuşmamızda, gelişen olaylardan dolayı konsantre olamayacağını, oynayamayacağını ifade edince, ben de ona hak verdim. Yoksa onun futbolculuğuna söyleyecek bir şeyim yok." ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarına değinen Terim, önceliğinin mevcut oyuncuların ödemelerinin yapılması olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Transfer için 3-4 gün daha var. Birkaç aydır ödeme almamış 23 kişi var. Geçmiş ve bugünkü yönetimlerimizin ödeme yapma çabalarını da gördüm. Mevcut oyuncularımıza herhangi bir ödeme olmadan, transfer yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Devre arası anormal transfer yapacak halimiz yok. Kimse iyi oyuncusunu vermez. Eksik yerlerimizi işaret etmiştim. Ben Ndiaye'nin gitmesinde yana olmadığımı da söylemiştim. Ancak kulübümü ve takımımı düşündüğümde, bazen duygusal değil, mantıksal kararlar vermem gerekiyor. Şu anda Ndiaye bizim oyuncumuz. Gider veya gitmez bilemem. Sıkıntıları aşmak için hep beraber uğraşıyoruz. Ben yönetimimize, çocukların parası verilmeyecekse veya ödemeler uzayacaksa, hiç transfer istemediğimi söyledim. Mevcut takımla da gidebiliriz. Görüyorum ki başkan çalışıyor. Oyuncular da anlayışlı davranıyor. Biz de onları düşünmeliyiz."

Terim, yaşanılan durumun benzer mali sorunlarla uğraşılan 1996-2000 dönemine benzetilmesi üzerine, "O yıllarda hakikaten müthiş bir yönetim tarzımız vardı. Ancak bu iyi bir örnek değil. Aradan o kadar yıl geçtikten sonra tekrar bu durumlarda olmak Galatasaray'a ve bize yakışmıyor. Arayı çok açmadan ödemeler yapılmalı. Oyuncularıma bu anlamda teşekkür ediyorum. Biz de onların bu jestlerine layık şekilde davranmalıyız." şeklinde konuştu.

"Gomis'e inanıyorum"

Fatih Terim, Kayserispor kafilesinde yer almaması spekülasyonlara neden olan Bafetimbi Gomis için övgü dolu ifadeler kullandı.

Gomis'in sakatlığı nedeniyle Kayseri'ye götürülmediğini aktaran Terim, "Hocası olarak ben sakat olduğunu söylüyorum. Herhalde bu kafidir. Olympique Marsilya'dan kalma bir rahatsızlığı vardı. Maçtan sonra değil ama ertesi gün hissetti ve biz de riske atmamak için götürmedik. Bugün de nüksetmemesi için geç soktum. Oynamayınca gole aç olmuş. Biz de zaten kazandıkça doymayan, aç kalmaya devam eden bir ekip olmak istiyoruz. Gomis de bunun bir parçasıdır. Ben oyuncumla ilgili gayet rahatım. O da alınmış ki böyle olmadığını söyledi. Onun söylediği de benim için aslolandır. İnanıyorum ona." değerlendirmesinde bulundu.

Maçın ilk yarısında Latovlevici'nin ıslıklanması hakkında ise Terim, "Islıklanma başladığında şaşırdım. Daha önce bu konuda mesajlarımı vermiştim. İşaretimizle de alkışlamaya başladılar. Teşekkür ediyorum. O kadar ön yargılılar ki diğer oyuncuların hatalarına bir şey demiyorlar. Tepkilerini maçtan sonraya bıraksınlar. Bir hatada, üzerine de baskı gelirse, oyuncuyu eski haline getirmemiz zor. Hakan Balta hala hazır değil. Yerine oynayacak ise sağ ayaklı Linnes. Mümkünse sol ayaklı bir oyuncuyla oynamak istiyorum orada. Rica ediyorum oyuncularımıza destek olsunlar." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title