Haberler

Galatasaray Odeabank Maçının Ardından

Galatasaray ODEABANK BAŞANTRENÖRÜ MEMNUN ÇOK ÇOK KÖTÜ OYNADIK

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Roberto Iniguez, Galatasaray Odeabank'ı 79-67 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ikinci çeyrekten itibaren gerçek performanslarını sahaya yansıtmaya başladıklarını belirterek, şunları söyledi

Rakibimiz Galatasaray'ı mücadeleleri nedeniyle tebrik ediyorum. Maçın birinci çeyreğinde sıkıntılar yaşadık. Sonrasında bu hatalarımızı anladık ve düzeltme yoluna gittik. İkinci çeyrekten itibaren de gerçek performansımızı sahaya yansıtmaya başladık. Taraftarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Oyuncular, onların yarattığı enerjiyi hissediyor. Taraftarımız bizim için son derece önemli. Onlar bu takımın bir parçası.

Iniguez, oyuncularını da tebrik ederek şu ifadeleri kullandı

Galatasaray bu sezon iyi bir performans ortaya koydu. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ve Avrupa Ligi'nde birer maç kaybettiler, ligde bu maça kadar da kaybetmediler. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yılbaşından önce Ceyhan Belediyesi maçımız var. Bu maç da aynı derecede önem taşıyor. Hatta Galatasaray Odeabank maçından daha önemli diyebilirim. Aynı zihniyeti, aynı mücadeleyi sahaya yansıtmamız lazım. Yanılmıyorsam arka arkaya kazandığımız 15 maç oldu. Şimdi önümüzdeki maça odaklanacağız.

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun ise çok kötü bir performans ortaya koyduklarını vurgulayarak, Bizim açımızdan çok kötü bir maç oldu. Çok çok kötü oynadık. Maçla ilgili benim konuşabileceğim pek bir şey yok. Anlaştığımız, konuştuğumuz hiçbir şeyi uygulayamadık. Enerjimiz yoktu. Maalesef sebebini şu anda bilmiyorum. Yapacak bir şey yok şu aşamada. Araştıracağız sebebini. Hiçbir şekilde kendi oyunumuzla uzaktan yakından alakası olmayan bir oyun oldu dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe Odea Bank Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title