Haberler

    Galatasaray, Ndiaye İçin Stoke City ile 17 Milyon Euroya Anlaştı

    Güncelleme:

    Galatasaray, Stoke City'nin Badou Ndiaye transferi için yaptığı 16+1 milyon euroluk teklifi kabul etti.

    G.Saray Ndiaye için İngiliz ekibi Stoke City ile anlaşma sağladı. Stoke City'nin 15 milyon euro+1 milyon euro bonus teklif ettiği Senegalli oyuncu için dün yapılan görüşmeler sonrası prensip anlaşmasına varıldı.

    BUGÜN YA DA YARIN AÇIKLANACAK

    G.Saray 16 milyon euro + 1 milyon euro bonus karşılığında Senegalli oyuncuyu İngiliz ekibine vermeyi kabul etti. İlk planda, "Biz Premier Lig ekibiyiz, anlaşmayı bozmayız" diyerek geri adım atmayan İngiliz temsilcisinin fiyatı 1 milyon euro artırmayı kabul ettiği öğrenildi. Transferin bugün ya da yarın resmen açıklanması bekleniyor.

    7,5 MİLYON EUROYA GELMİŞTİ

    Terim, Ndiaye'nin Premier Lig'e gitmek istemesi nedeniyle bu satışa izin vermişti. Bu arada 7.5 milyon euroya Osmanlıspor'dan alınan Ndiaye için başkent ekibine herhangi bir ödeme yapılmayacak. Ndiaye'nin sözleşmesindeki özel maddede futbolcu 2018-19 ya da sonrasındaki sezonda G.Saray'dan başka bir kulübe giderse Osmanlıspor transferden pay alabilir maddesi bulunuyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Stoke City Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (16)

    aziz yıldıvım:

    paragöz paratorun maaşı çıktı

    5
    16
    yanıtYanıtla
    alivan:

    iyi.para.gitsin

    11
    1
    yanıtYanıtla
    GAZETECI:

    Iyi bir SATIS. YERI DOLMAZ Bir FUTBOLCU GALATASARAY icin Bir HAGI DEGIL ELBET.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    ...:

    sneijder de yeri dolmaz diyorduk emin ol doluyor kardeşim ndiaye iyi topçu ama satılacağı fiyatta çok iyi.

    yanıt0
    yanıt0
    BAFE:

    KAZIK YEDİK RESMEN CENK BİLE 25 E GİTTİYSE BU 35 OLMALIYDI

    5
    3
    yanıtYanıtla
    007 JAMES BOND:

    Cenk''in 8 golü ligde, 4 golü avrupa''da Ndiaye''nin neyi var :D yok yüz mülyon :D

    yanıt1
    yanıt4
    BAFE:

    PENALTILARI SAYMA 2 TANE GOLÜ VAR TOPLAM GEÇEN SENE 15 GOLÜ PENALTIDAN ADAMIN GÖTÜ KALKTI ŞİMDİ GÖREYİM ORDA 4 GOL ATSIN DUA ETSİN OYLE BURDAKILER GIBI PENALTILARIDA ONA BIRAKMAZLAR ANLADINMI KARDEŞ

    yanıt0
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    ulan zaten adamı osmanlıspordan 12 milyon dolara almışlar millete 7 milyon diye yutturuyorlar.

    2
    6
    yanıtYanıtla
    ŞİNASİ FERACETTİN DANABAŞ:

    akıllıca bir iş çıkardılar. bu eski yönetimin marifeti tamamen.

    7
    0
    yanıtYanıtla
    Hakan gungor:

    Abi hep al al nereye kadar satip para kazanmak lazim hatta ndiayenin yaninda belhanda nin bile satilmasi lazim

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title