Haberler

Galatasaray, Mustafa Pektemek İddialarını Yalanladı

Güncelleme:

Galatasaray 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek'i transfer etmek istedikleri iddialarının doğru olmadığını açıkladı.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mustafa Pektemek iddialarının üzerine açıklamada bulundu.

Albayrak, Beşiktaş'tan oyuncu istedikleri iddialarının doğru olmadığını belirtirken; "Bizim Beşiktaş'tan hiçbir futbolcuya yönelik talebimiz yok. Beşiktaş Kulübü ile eskiden beri götürdüğümüz dostluğu anlatmak istedim. Ancak bazı arkadaşlar Mustafa Pektemek'i istediğimize yönelik şeyler söylüyor. Böyle bir şey söz konusu değil. Öyle bir şey olsa biz paylaşırız. Kesinlikle Beşiktaş'tan hiçbir futbolcuya talip değiliz" ifadelerini kullandı.

ALBAYRAK, OYUNCU İÇİN GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BELİRTMİŞTİ

Abdurrahim Albayrak, sponsorluk anlaşması için basın karşısına geçmiş ve Fikret Orman ile bir oyuncu için görüştüğünü belirtirken; "Fikret Başkana teşekkür ediyorum. Dün bir futbolcuyla ilgili kendisinden görüş aldım. 'Hiçbir problem yoktur, alabilirsin.' dedi. Fikret Orman ile konuştuğumuz oyuncu aramızda kalsın" diye konuşmuştu.

BEŞİKTAŞ GÖNDERMEYİ PLANLIYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in kadro alternatifleri arasında yer almayan 29 yaşındaki futbolcunun, 1.7 milyon euroluk maaşını göz önünde bulunduran yönetim, bu isimle ayrılık kararı almıştı.

Siyah-beyazlıların bu kararını oyuncunun menajerine ilettiği ve 750 bin euro karşılığında sözleşme fesh etme önerisinde bulunduğu ancak bu teklifin kabul edilmediği ifade edilmişti. Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla geçen sezon 8 maça çıkıp sadece 130 dakika görev yapabilen Mustafa Pektemek, 1 gollük performans ortaya koymuştu.

Galatasaray, Mustafa Pektemek İddialarını Yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Mustafa Pektemek Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

ramazan:

ne işi var bizde kesinlikle alınmamalı

2
0
yanıtYanıtla
Bjk:

Pektemek i iyi kakaladik yalnız:))

0
0
yanıtYanıtla
teolog33:

gs bjk dostluğu her zaman Fenerbahçe''ye karşı olmuştur. Düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı geçerlidir. Mustafa Pektemek transferi de bu yöndedir. Ali Koç gitse kim gelirse gelsin bu dostluk her zaman Fenerbahçe''ye karşı olacaktır. Son olayda da bu aleni şekilde görülmüştür. Sırf Fenerbahçe''yi itibarsızlaştırmak adına bu durum ortaya çıkarılmıştır. Yoksa Fenerbahçe kesinlikle bu transfere girmezdi. Ancak bu durum gsnin bir kez daha dürüstlükten ayrılarak, rakiplerini itibarsızlaştırma çabasıd

0
0
yanıtYanıtla
Şampiyon:

Kesinlikle almayın Galatasarayda ne işi var böyle vasıfsız futbolcunun. İstemiyoruz alınacaksa daha kaliteli adamlar alınsın aman ha böyle bir hataya düşmeyin taraftarda istemez zaten.

0
0
yanıtYanıtla
Bjk:

Sattık bitti o iş satılan mal geri alınmaz bizde

0
0
yanıtYanıtla
Co hart:

Cenk goneni verdik onuda verelim 1 lira

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title