Haberler

Galatasaray Modeste Transferinden Vazgeçti

Güncelleme:

Fransız yıldız Çin kulübüyle olan sözleşmesini feshetti. "Ben değerli bir oyuncuyum" diyerek astronomik bir fiyat çekti. Modeste, 5 milyon euro imza parası, yıllık da 4,5 milyon euro istedi. Aslan "Biz Gomis'e bu kadar vermedik" deyip transferden vazgeçti.

Gomis'in yerine Modeste'yi transfer etmek isteyen Galatasaray dün büyük bir şok yaşadı. Sarı-Kırmızılılar, Fransız oyuncuyu Drogba formülüyle transfer etmek istiyordu. Modeste, Tianjin kulübünden alacaklarına karşılık bonservisini istedi. Uzun uğraşlar sonucunda da sözleşmesini karşılıklı feshetmesi konusunda anlaştı.

BEN DEĞERLİ BİR OYUNCUYUM

Daha sonra Galatasaraylı yöneticilerle pazarlık yapan Fransız oyuncunun Sarı-Kırmızılı yöneticilere "Bonservisimi siz almaya kalksanız 7-8 milyon euro ödeyecektiniz. Ben değerli bir oyuncuyum imza parası istiyorum" dedi.

GALATASARAY ŞAŞKINA DÖNDÜ

Galatasaray'dan 5 milyon euro imza parası, yıllık 4 milyon euro garanti ücret, yıllık ayrıca 500 bin euro da bonus isteyen Galatasaray Fransız yıldızın istekleri karşısında adeta şaşkına döndü.

BİZ GOMİS'E 3,2 ÖDÜYORDUK

Gomis'e yıllık 3,2 milyon euro ödediklerini belirten yöneticilerin "Eğer bu rakamları ödeyecek olsak Gomis'i göndermezdik" dedikleri öğrenildi. Fatih Terim'in bugün transfer için yönetimle bir zirve yapması bekleniyor..

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

trombosit:

modeste yi masabaşında getirip masabaşında da gönderdiniz helal olsun size

25
2
yanıtYanıtla
GSLİ:

modeste değerli oyuncu ise messi ronaldo ne ?

10
0
yanıtYanıtla
yusuf:

ulan ne kadar aç gözlülermiş laaaa ulan nereye gömeceniz bu parayı

9
0
yanıtYanıtla
Asım:

Şu krizde bu para çok değmez yönetim iyi yapmış

8
1
yanıtYanıtla
Necati:

Modeste çok iyi bir futbolcu. İki yıl önce Köln takımını tek başına ayakta tutuyordu. Köln den ayrıldı takım 2.ci lige düştü. Verecekleri paraya değer normal oynadığı futbolu oynarsa ??

0
7
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

İsterdim ki TÜRK futbolunda oynayan oyuncular yerli olsun, başarısıda oyuncusu ile ortaya çıksın. . . .

5
1
yanıtYanıtla
HELAL:

DOĞRU KARAR SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ

5
1
yanıtYanıtla
BİZİM TAKIMLARDA PARA ÇOK:

avrupada 1 milyona 2 milyona gol kralı asist kralı kaynıyo bizimkiler formdan düşmüş adam koşturuyo futbolcu beğenmiyo biz büyük takımmışız sanki REAL MADRİD

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title