Haberler

Galatasaray - Mke Ankaragücü Maçından Notlar

Yeni transferlerden Marcao 11'de, Emre yedek kulübesindeSinan Gümüş forvet olarak görev yaptıMustafa Kaplan, Ankaragücü'nün başında ilk maçına çıktıTaraftarlardan transfer tepkisiTerim'siz son lig maçıU21'de kazanan GalatasarayAta SELÇUK / İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk...

Yeni transferlerden Marcao 11'de, Emre yedek kulübesinde

Sinan Gümüş forvet olarak görev yaptı

Mustafa Kaplan, Ankaragücü'nün başında ilk maçına çıktı

Taraftarlardan transfer tepkisi

Terim'siz son lig maçı

U21'de kazanan Galatasaray

Ata SELÇUK / İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk hafta mücadelesinde Galatasaray kendi sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Türk Telekom Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan karşılaşmada hakem Alper Ulusoy düdük çaldı. Ulusoy'un yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken üstlendi.

YENİ TRANSFER MARCAO İLK 11'DE

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Portekiz'in Chaves takımından 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadroya katılan Brezilyalı stoper Marcao'ya ikinci yarının ilk maçında ilk 11'de şans verdi. Marcao'ya stoper hattında vatandaşı Maicon eşlik ederken, savunmanın sağ kanadında da yine başka bir Brezilyalı Mariano görev aldı. Sol bekte ise Asya Kupası nedeniyle kadroda olmayan Yuto Nagatomo yerine Martin Linnes forma giydi. Bir diğer yeni transfer Emre Taşdemir ise mücadeleye yedek kulübesinde başladı.

SİNAN GÜMÜŞ FORVET OLARAK GÖREV YAPTI

Galatasaray'da sezon başından bu yana çözüme kavuşturulamayan forvet problemi ise MKE Ankaragücü mücadelesinde de Terim'in elini zorlaştırdı. Sezona takımdaki tek santrfor olarak başlayan Eren Derdiyok'un kadro dışı bırakılmasının ardından bu bölgede oyuncu bulmakta zorlanan deneyimli çalıştırıcı, MKE Ankaragücü karşılaşmasında Sinan Gümüş'e bu pozisyonda görev verdi. Sinan Gümüş'ün arkasında Feghouli, Belhanda ve Onyekuru görev alırken, orta saha ikilisi olarak ise N'Diaye ve Fernando sahaya çıktı.

Öte yandan sarı kırmızılı takımın ilk 11'inde tek Türk isim olarak Sinan Gümüş yer aldı.

Galatasaray'ın MKE Ankaragücü karşılaşmasındaki ilk 11'i şu şekilde: Muslera, Mariano, Maicon, Marcao, Linnes, Fernando, N'Diaye, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Sinan Gümüş.

MUSTAFA KAPLAN, ANKARAGÜCÜ'NÜN BAŞINDA İLK MAÇINA ÇIKTI

MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Mustafa Kaplan, sarı lacivertli ekibin başındaki ilk maçına Galatasaray mücadelesi ile çıktı. Sezona İsmail Kartal yönetiminde başlayan, daha sonra deneyimli teknik adam ile yollarını ayırarak takımın başına Bayram Bektaş'ı getiren Ankaragücü, devre arasında Bektaş ile de ayrılık yaşadı ve Mustafa Kaplan ile anlaştı. Kaplan yeni takımının başındaki ilk maçına Galatasaray karşısında çıktı.

TARAFTARLARDAN TRANSFER TEPKİSİ

Galatasaraylı taraftarlar, MKE Ankaragücü mücadelesi öncesinde yönetime 'transfer' tepkisi gösterdi. Sarı kırmızılı taraftarlar, forvet transferinin henüz yapılmamasından dolayı yönetime tepkisini dile getirirken, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'a yönelik, "Transfer nerede" tezahüratında bulundu.

TERİM'SİZ SON LİG MAÇI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon son kez oyuncularını yalnız bırakacak. Fenerbahçe mücadelesinin ardından aldığı önce 7, sonrasında 3 maçlık cezaların ardından sarı kırmızılı takımın çıktığı 8 lig ve kupa maçında takımını yalnız bırakan deneyimli teknik adam, MKE Ankaragücü ve Boluspor mücadelelerinin ardından oynanacak Göztepe maçı ile yeşil zemine geri dönecek. Öte yandan aynı mücadelenin ardından 8 maçlık ceza alan antrenör Hasan Şaş ise cezasını tamamlayarak MKE Ankaragücü maçında kulübedeki yerini aldı.

U21'DE KAZANAN GALATASARAY

Türkiye U21 Ligi mücadelesinde Galatasaray kendi sahasında MKE Ankaragücü'nü 5-1 yendi. Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Recep Gül, Malik Karaahmet, Furkan Anık (KK), Metehan Mertöz ve Ferhan Evren kaydetti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bu mücadeleyi tribünden takip etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title