Haberler

Galatasaray - Medipol Başakşehir Maçından Notlar

Kazanan şampiyon olacakTerim'den 3 değişiklikAvcı 3 değişiklik yaptıTürk Telekom Stadyumu'nda 19 Mayıs coşkusuSarı kırmızılı taraftarlar Emre Akbaba'yı unutmadıMaça yoğun ilgiU21'de kazanan GalatasarayAta SELÇUK / İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray evinde...

Kazanan şampiyon olacak

Terim'den 3 değişiklik

Avcı 3 değişiklik yaptı

Türk Telekom Stadyumu'nda 19 Mayıs coşkusu

Sarı kırmızılı taraftarlar Emre Akbaba'yı unutmadı

Maça yoğun ilgi

U21'de kazanan Galatasaray

Ata SELÇUK / İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray evinde Medipol Başakşehir'i konuk etti. Türk Telekom Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlendi. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Ali Palabıyık oldu.

KAZANAN ŞAMPİYON OLACAK

Galatasaray ile Medipol Başakşehir, ligin 33'üncü haftasına 66'şar puanla girdi. Maçı kazanan ekip, son haftaya girerken, rakibiyle puan farkını 3'e yükseltecek ve ikili averajı alarak şampiyonluğunu ilan edecek. Maçın berabere bitmesi halinde ise şampiyon son hafta belli olacak.

TERİM'DEN 3 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor ile oynadığı maçın ilk 11'ine göre 3 ismi değiştirdi. Terim, Akhisarspor'a karşı görev verdiği Martin Linnes, Badou Ndiaye ve Selçuk İnan yerine, Yuto Nagatomo, Fernando ve Ryan Donk'a forma verdi.

Galatasaray, Medipol Başakşehir karşısında sahaya; Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Onyekuru ve Diagne ilk 11'i ile çıktı.

AVCI 3 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımının ligin 32'nci haftasında oynadığı MKE Ankaragücü maçının ilk 11'inde 4 değişiklik yaptı. Avcı, geçen hafta forma şansı verdiği Soner Aydoğdu, Stefano Napoleoni ve Milos Jojic yerine, İrfan Can Kahveci, Eljero Elia ve Emre Belözoğlu'na görev verdi.

Medipol Başakşehir, Galatasaray maçında; Mert Günok, Caiçara, Kudriashov, Mahmut Tekdemir, Clichy, Gökhan İnler, Emre Belözoğlu, Visca, İrfan Can Kahveci, Elia ve Bajic ilk 11'iyle sahada yer aldı.

TÜRK TELEKOM STADI'NDA 19 MAYIS COŞKUSU

Galatasaray Kulübü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türk Telekom Stadyumu'nda tüm tribünlere Türk bayrağı bıraktı. Maç öncesi tüm sarı kırmızılı taraftarlar Türk bayraklarıyla görsel bir şölen oluştururken, taraftarlar ayrıca "Atam izindeyiz", "Bütün büyük zaferler küçük bir adımla başlar, yüzyıllar geçse de üzerinden; unutulmayacak 19 Mayıs'ta atılan adımlar", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun", "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; toprak, uğrunda ölen varsa vatandır" ve "Bütün ümidim gençliktendir. Mustafa Kemal Atatürk" yazılı pankartları tribünde açtı.

SARI KIRMIZILI TARAFTARLAR EMRE AKBABA'YI UNUTMADI

Galatasaraylı taraftarlar, geçen hafta oynanan Çaykur Rizespor - Galatasaray maçında sakatlanan Emre Akbaba'yı unutmadı. Taraftarlar, maç öncesi Emre Akbaba lehine tezahüratlarda bulunurken, "Geçmiş olsun Emre Akbaba" yazılı bir pankart açtı.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında oynanan müsabakada Türk Telekom Stadyumu hınca hınç doldu. Sarı kırmızılı taraftarlar kendilerine ayrılan bölümlerin tamamını doldururken, bir grup Medipol Başakşehir taraftarı da deplasman tribününden takımını destekledi.

U21'DE KAZANAN GALATASARAY

Türkiye U21 Futbol Ligi'nde bugün Galatasaray ile Medipol Başakşehir, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde karşı karşıya geldi. Ev sahibi sarı kırmızılı takım, rakibini Atalay Babacan, Celil Yüksel ve Çekdar Orhan'ın (2) golleriyle 4-0 mağlup etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Emre Akbaba Galatasaray Başakşehir 19 Mayıs Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title