Haberler

Galatasaray Maçından Puan Almak İstiyoruz" - Bursa

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Galatasaray maçında iyi bir futbol oynayarak herkese Bursaspor'un nasıl bir takım olduğunu için bu maçtan puan almak istiyoruz.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Galatasaray maçında iyi bir futbol oynayarak herkese Bursaspor'un nasıl bir takım olduğunu için bu maçtan puan almak istiyoruz." dedi.

Aybaba, cuma günü deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı öncesi Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını cevapladı.

Galatasaray'ın kendi evinde çok etkili bir takım olduğunu belirten Aybaba, "Galatasaray kendi sahasında çok etkili bir takım, üç gündür çalışıyoruz. Biz de iyi bir takımız, saha içerisinde bir çok şeyi iyi yaptık ama skorlarla ilgili bazı sıkıntılar yaşadık. Belki bu bizim için dönüm maçı olabilir, buraya kadardır bu diye düşünüp oyuncularımızı motive ediyoruz. Galatasaray maçında iyi bir futbol oynayarak, herkese Bursaspor'un nasıl bir takım olduğunu göstererek bu maçtan puan almak istiyoruz." diye konuştu.

Aybaba, bir gazetecinin Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp'in affedilmesiyle ilgili bir soruya, iyi çalıştıklarını ve performanslarının gittikçe yükseleceğini dile getirdi.

"MKE Ankaragücü maçını kazanınca oyuncularımız gerçekten rahatladı"

Ankaragücü galibiyetini değerlendiren Aybaba, şöyle konuştu:

"Galibiyet bize Galatasaray'a karşı çok olumlu yansır. Çok stres çekiyorduk, çok iyi maçlar çıkardık. 5-6 maç iyi oynadık 1 maç kötü oynadık. Oralarda bir şeyler alabiliriz diye düşünüyorduk, olmayınca takım doğal olarak strese giriyor. Özellikle bu maçta girmelerinden daha doğal bir şey olamazdı. MKE Ankaragücü maçını kazanınca oyuncularımız gerçekten rahatladı. Bu rahatlamanın nereye kadar olduğunu biz de oyuncularımıza anlatıyoruz. Böyle bir futbol şehrinin daha iyi şeylere layık olduğunu anlatıyoruz."

"Altyapıya destek vermeye devam etmek lazım"

Milli takımın mağlubiyetini değerlendiren Aybaba, şunları kaydetti:

"Milli takımımız takım olma özelliğini daha kazanamadı, takım gibi oynayamıyor. Sanki bir yerden oyuncuları toplamışsınız bir yere getirmişsiniz onlar da oynamaya çalışıyorlar gibi görünüyor. Milli takım Bu ülkenin takımıdır, bazı özellikleri taşıması lazım. Önce milli ruhu olması lazım. Onu sahaya yansıtacak birliktelikleri arkadaşlıkları ve aidiyet duyguları olması lazım. Bunlar olmazsa 3 gün kala çeşitli Avrupa kentlerinde oynayan oyuncularımızı toplayıp bir yere getirirseniz bu iş olmaz. Kendi ligimizden kurulu bir iskelet kadronun üzerine yurt dışındaki oyuncularımızı da katarsak daha farklı bir yere gelir. Tabi ki altyapılar önemli. Altyapılardan ne kadar çok oyuncular takımlarında oynarsa milli takıma da o kadar çok yansır. O nedenle altyapıya destek vermeye devam etmek lazım. Yapılıyor mu? Bence hayır. Hala yapılmıyor."

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Bursaspor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title