Haberler

    Galatasaray Lukas Podolski'nin Transferinde Sona Yaklaştı

    Güncelleme:

    Almanya'nın en saygın yayın organlarından biri olan Bild'in iddiasına göre Galatasaray, daha önce de transfer etmek istediği Lukas Podolski için Arsene Wenger'in kararını bekliyor.

    İLK 11'DE ŞANS BULMASI ZOR

    Alexis Sanchez transferiyle birlikte Arsenal ilk 11'inde yer bulması zorlaşan Alman yıldızın kiralanması için İngiliz kulübüne teklifini sunan Galatasaray beklemeye geçti.

    HEM İNGİLİZ HEM ALMAN BASINI YAZDI

    Bugün transferle ilgili sıcak gelişmelerin yaşanabileceğini iddia eden Alman basını Galatasaray'ın transferi sonuçlandırabileceğini okuyucularına aktardı. Hatırlanacağı üzere Galatasaray idari menjaeri Cenk Ergün, birkaç gün önce Londra'ya uçmuş ve ilk anda bu yolculuğun aynı takımda forma giyen Joel Campbell için olduğu iddia edilmişti. Ancak hem Alman hem de İngiliz kaynakları sarı kırmızılıların Alman yıldız Podolski'yi transfer etmek için görüşmeler yaptığını doğruluyor.

    Bilindiği üzere Fatih Terim takımın başındayken de adı sarı kırmızılılarla anılan yıldız isim o dönem içerisinde transfer edilememişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Lukas Podolski Arsene Wenger Galatasaray Olcan Adın Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title