Haberler

Galatasaray, Liderliği Beşiktaş'a Kaptırdı

Galatasaray, Ligde Oynadığı Son 2 Maçta Aldığı Yenilgilerle Liderliği Haftaya Girilirken 3. Durumda Bulunan Beşiktaş'a Kaptırdı.

Galatasaray, ligde oynadığı son 2 maçta aldığı yenilgilerle liderliği haftaya girilirken 3. durumda bulunan Beşiktaş'a kaptırdı.

Kasımpaşa mağlubiyetiyle aldığı yaraya rağmen liderliğini sürdüren sarı-kırmızılılar, Beşiktaş maçından da puan çıkaramayınca, iki haftada kaybettiği 6 puanla, 4 haftadır sürdürdüğü liderliği ezeli rakibine kaptırdı.

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, orta sahadaki eksikler nedeniyle Hakan Balta'nın yerine bir forvet oyuncusu olan Nonda'yı alırken, bu oyuncu orta sahada mücadele etti. Feldkamp, yaptığı tüm değişikliklerle Beşiktaş'ın dikkatli savunmasını aşamadı.

Lider Galatasaray, çok sayıda savunma oyuncusuyla oynayan Beşiktaş karşısında pozisyona girmekte zorlandı. Beşiktaş'a karşı kötü gününde yakalanan sarı-kırmızılılar, çok fazla hatalı pas yapıp, iyi organize olamayınca, mağlubiyete razı oldular. Galatasaray, yediği golden sonra tüm hattıyla rakibin üstüne gidince, kalesinde de çok sayıda gol pozisyonu yaşadı.

Galatasaray, ligde bu sezon deplasmanda çıktığı 2 derbi maçtan da puan çıkaramadı. Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibine 2-0 yenilen Galatasaray, Beşiktaş deplasmanında da aldığı 1-0'lık mağlubiyetle deplasman derbilerini puansız kapattı.

Bu arada, maçın 29. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Holosko'nun baskısında Aykut'un öne çıkmaması Song'u kızdırdı. Song, bir süre kalecisine çıkışarak, daha dikkatli olmasını istedi.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi eleyerek, BJK İnönü Stadı'na moralli gelen Galatasaraylı taraftarlar adeta şok yaşadı.

Kendilerine ayrılan yerden takımlarını coşkulu bir şekilde destekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, stattan boynu bükük ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title