Haberler

Galatasaray Kupa'da Tur Peşinde

Ligde Kötü Sonuçlar Alan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yarın Karşılaşacağı Gaziantepspor'u Mağlup Ederek Yarı Finale Yükselmeyi Hedefliyor.

Ligde kötü sonuçlar alan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın karşılaşacağı Gaziantepspor'u mağlup ederek yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

Deplasmanda oynadığı ilk maçta Gaziantepspor'a 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılılar, turu geçmek iç sahada oynayacağı maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Galatasaray, en az iki farklı galibiyet veya 3-2'nin altındaki (1-0 ve 2-1) tek farklı galibiyetlerde turu geçen takım olacak.

Her türlü beraberlikte veya 3-2'lik skorun üstündeki tek (4-3, 5-4 gibi) veya daha fazla farklı galibiyetlerinde turu geçen takım Gaziantepspor olacak.

Sarı-kırmızılı ekibin, maçı 3-2 kazanması halinde ise uzatmalara gidilecek.

Galatasaray ile Gaziantepspor, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telokom Arana Stadı'nda saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Maçı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title