Haberler

Galatasaray Kulübü'nden Açıklama

Galatasaray Kulübü, Bir Gazetede Yer Alan ve Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın Bir Televizyon Programında "İlk 4 de Başarıdır" Şeklinde Bir Söylemde Bulunduğu İddia Edilen Haberin Gerçekleri Yansıtmadığını Bildirdi.

Galatasaray Kulübü, bir gazetede yer alan ve Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın bir televizyon programında "İlk 4 de başarıdır" şeklinde bir söylemde bulunduğu iddia edilen haberin gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın söz konusu programda yaptığı konuşmada futbolda 'İlk 4 de başarıdır' şeklinde bir söylemde kesinlikle bulunmadığı, bunun ses kayıtları da incelendiğinde hemen anlaşıldığının belirtildiği açıklamada, "Galatasaray'ın futboldaki 102 yıllık şanlı tarihi boyunca hedefi, bu sezonun başlangıcında da ifade edildiği gibi, her zaman şampiyonluktur" denildi.

(İY-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title