Haberler

Galatasaray Kulübü Mali Kongresi Sona Erdi

Başkan Polat: "Bugün Alınan Kararlar İnşallah Önümüzdeki Günlerde Kulübümüze Sıkıntı Yaratmaz" Dedi.

2011 YILI BÜTÇESİ OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

Adnan Polat başkanlığındaki yönetim kurulunun mali bakımdan ibra edildiği, idari bakımdan ibra edilmediği Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Mali Genel Kurulu sona erdi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde düzenlenen yıllık olağan mali kongreye bin 987 kongre üyesi katılırken, toplantı yaklaşık 9.5 saat sürdü. Toplantının son bölümünde söz alan başkan Adnan Polat, tarihi bir kongre yaşadıklarını belirterek, "Katılım çok yüksekti. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu beni çok memnun ediyor. Ancak bugün alınan kararlar inşallah önümüzdeki günlerde kulübümüze sıkıntı yaratmaz" dedi.

Mali Kongre'de oylama sonucu kabul edilen, kulübün 2011 yılı bütçesi 94.1 milyon lira olarak kabul edilirken, bu yılki harcamalar ise 79.2 milyon lira olarak öngörüldü. Bu arada amatör spor dallarında kurulacak olan kulüpler birliği derneklerine katılma konusunda yönetim kuruluna yetki verildi. Ayrıca disiplin cezası alan üyelerden Koray Mincinözlü ile Okan Çevik'in cezalarının kaldırılması konusu ayrı ayrı oylandı ve oy çokluğu ile reddedildi. Disiplin cezası alan diğer üye Yusuf Kürşat Cora'nın cezası ise oy çokluğu ile kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title