Haberler

Galatasaray Kulübü Hamburg Derneği, Özhan Canaydın'ı Andı

Galatasaray Kulübü Hamburg Derneği, Özhan Canaydın'ı Andı

GALATASARAY KULÜBÜ HAMBURG DERNEĞİ, ÖZHAN CANAYDIN'I ANDI

Galatasaray Kulübü Hamburg Derneği üyeleri, düzenledikleri geleneksel pilav gününde merhum başkan Özhan Canaydın'ı andı.

Altona semtindeki Bar Vivo'da düzenlenen anma toplantısında konuşan dernek başkanı Mehmet Günyar, "Canaydın başkanımız kişiliği, centilmenliği sadece camiamızın değil, hatta diğer tüm futbolseverlerin de sevgisini ve saygısını kazandı. UEFA Fair-Play Ödülü'ne layık görülmesi tesadüf değildir. Türk futboluna büyük katkısı bulunan sevgili başkanımızı rahmetle anıyoruz" dedi.

Başkanlık döneminde üç kez Hamburg Derneği'ni ziyaret eden ve hatta UEFA Fair-Play Ödülü'ne layık görüldüğünü Hamburg Derneği'nin balosunda öğrenen Canaydın'ın, Hamburgluların kalbinde özel yeri olduğunu söyleyen derneğin kurucu başkanı Behçet Algan ise, "Özhan başkanı asla unutmayacağız. Geleneksel pilav günümüz bundan böyle aynı zamanda Özhan başkanı ana günümüz olacak" diye konuştu.

Anma toplantısına Hamburg Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Lütfü Kortağ da katıldı. Kortağ, "Özhan başkan bir Hamburg ziyaretinde biz Beşiktaşlılıarın da derneğini ziyaret ederek, Fair-Play örneği verdi. Fair-Play'i sporun felsefesi haline getiren Süleyman Seba ve Özhan Canaydın gibi başkanlara kulüplerin ihtiyacı var" dedi.

Tören sonrasında dernek üyeleri hep birlikte pilav yedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title