Haberler

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Maçı Öncesi Taraftara Uyarıda Bulundu

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, Ülker Stadı'na bireysel olarak gidişin yasak olduğunu, Türk Telekom Stadı'ndan otobüslerle ulaşım sağlanacağınu duyurdu.

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi taraftarlarına yönelik bir bilgilendirme yayımladı.

"TARAFTARIMIZ SAAT 14.00'DA TÜRK TELEKOM STADI'NDA TOPLANACAK"

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, taraftarların münferit şekilde Ülker Stadı'na gidişinin yasak olduğu belirtilerek, "Taraftarlarımız saat 14.00'te Türk Telekom Stadı'nda toplanacak. Bilet kontrolleri, üst aramaları yapıldıktan sonra kulüp tarafından organize edilen otobüslerle toplu olarak en geç saat 15.00'te Ülker Stadı'na intikalleri sağlanacaktır." denildi.

PASSOLİG TRANSFERİ SİSTEM TARAFINDAN ENGELLENECEK

Öte yandan, maç günü Galatasaray taraftarına Ülker Stadı'nda tek geçişlik pass kart dağıtımı yapılmayacağı da kaydedilerek, "Taraftarın daimi Passolig veya tek geçişlik pass kartlarını yanlarında bulundurması zorunludur. Fenerbahçe maçı bileti bulunan Galatasaray taraftarlarının, biletlerini başka bir Passolig kartına transferi sistem tarafından engellenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türk Telekom Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

AZNİF KALINTAKAR:

siz iyisimi hiç gelmeyin cincişler

0
2
yanıtYanıtla
Ferhat:

Gs liler tek de gider topluca da , bir gs li 10 fb kişiye eş değerdir yürek konusunda , Fenerliler genelde ödlek adamlardır.

0
0
yanıtYanıtla
AK:

STATTA İZLİCEK GALATASARAYLILAR ÇOK ŞANSLI 19 YIL SONRA EZE EZE GALİP GELDİĞİMİZ BİR MAÇI İZLİCEKLER ;))))))))))

0
0
yanıtYanıtla
MY~:

THIS IS KADIKÖY WELCOME TO HELL. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title