Haberler

Galatasaray Kulübü, Mustafa Cengiz ve Fatih Terim, PFDK'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, Mustafa Cengiz ve Fatih Terim, 'sportmenliğe aykırı açıklamalar' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim, 'sportmenliğe aykırı açıklamaları' nedeniyle 2. kez PFDK'ya sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 06.11.2018 tarihinde kulüp resmi internet sitesinden yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

GALATASARAY A.Ş. Kulübü Başkanı MUSTAFA CENGİZ'in 06.11.2018 tarihinde kulüp resmi internet sitesinden yayınlanan ve 06.11.2018 tarihinde medyada yapmış olduğu röportajındaki "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

GALATASARAY A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu FATİH TERİM'in 06.11.2018 tarihinde medyada yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

TFF Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta yaşanan olaylar nedeniyle dün de Galatasaray'da kulüp başkanı Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim, antrenör Hasan Şaş ile futbolculardan Badou Ndiaye, Ryan Donk, Garry Rodrigues ve Mariano Filho'yu PFDK'ya sevk etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

kayserili:

ulan idam cezası verin ne her konuşanı sevk edin durun siz bu ülkenin yüz karası bir federasyonsunuz geldiğinizden beri konuşanı pfdk ya sevk eder durusunuz külüplere ceza verir durusunuz seyirci size küfür eder cezayı külüplere kesersiniz siz eşkiyamısınız sıkıyorsa seyircilere ceza verseniz

6
5
yanıtYanıtla
Salih:

Zaten beklediğiniz buydu. verin bakalım ne kadar ceza varsa. Azize veremediklerinizide ekleyin.

1
7
yanıtYanıtla
FUTBOLSEVER:

GS''liler çok rahatsız oldular yaptıkları çirkeflikten. Eskiden seyirci ve futbolcular yapardı bu işleri. Şimdi GS''li tüm teknik heyet ve yöneticiler bu işe dahil oldular

8
0
yanıtYanıtla
misafir:

fedarasyon ipin ucunu kacirdi, kökden degismeli,

2
4
yanıtYanıtla
RABİA:

BURADAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA SESLENİYORUM NASILKİ BELEDİYELERE KAYYUM ATANABİLİYORSA İNŞALLAH T. F. F YE KAYUM ATARLAR DEMİRÖREN BU ÜLKEYİ VE FUTBOLUMUZU M. Ö 1300 YILLARA GÖTÜRDÜLER. YAZIK. NE DEMEK YA BÖYLE BİR SİSTEMİ İLK DEFA GÖRÜYORUZ ZATEN BİR DEFA VERMİŞSSİN PFDK YA 2. DEFA PFDK YA NEYE DAYANARAK VERİYORSUN OLMAYA OLDU TAKSİM MEYDANINDA ASIN BARİ AYIP . AYRICA FIRAT AYDUNUS KAC MAC CEZA ALACAK BAKALIM. BU ZİHNİYET 2 SEZONDUR HAKEM ÖZGÜÇ TURKALPİ F. B MAÇLARINA NEDEN VEREMIYORSUNUZ. . . . .

1
4
yanıtYanıtla
mustafa:

zeten şampiyon olacaktı yine bari, önünü kesleim dediler

0
3
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Etö gitti. Concon bitti...

2
0
yanıtYanıtla
misafir:

boş konuştukları için de ayrıca ceza lütfen

2
0
yanıtYanıtla
AHMET İYİÇAKAR:

Galatasaray''a yakışmayan çirkinlikler

1
1
yanıtYanıtla
HT:

SAVCILIKTA BU ŞAHISLAR HAKKINDA HALKI BÖLMEK VEDE İSYANA TEŞVİK ETMEKTEN İŞLEM YAPMASI İÇİN FALİYETE GEÇMELİDİR. NE DEMEK OTUZ MİLYONUN SABRINI SINAMAYIN NE YAPABİLİRSİNİZ DEVLET TEN BÜYÜKMÜSÜNÜZ??

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title