Haberler

Galatasaray-Kayserispor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında ağırladığı Kayserispor'u 1-0 yenen Galatasaray, puanını 57'ye yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında ağırladığı Kayserispor'u 1-0 yenen Galatasaray, puanını 57'ye yükseltti.

Kayserispor karşısında Melo'nun ilk yarıda attığı golle 3 puanı hanesine yazdıran lider Galatasaray, maç fazlasıyla da puan farkını 6'ya yükseltti.

"Cim-bom", Bursaspor yenilgisi ile Medical Park Antalyaspor beraberliğinin ardından sıkıntılı günler geçirirken, ardından Gaziantepspor ve Kayserispor maçlarını kazanarak yeniden kendine gelmeyi başardı.

-Melo 7 gole ulaştı-

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Felipe Melo, Kayserispor karşısında galibiyeti getiren golü atarken, gol sayısını da 7'ye yükseltti.

Takımının en golcü isimleri arasında yer alan Melo'nun, attığı 7 golün altısını Türk Telekom Arena'da kaydetmesi de dikkati çekti.

-Melo ve Riera cezalı duruma düştü-

Galatasaray'ın kart sınırında bulunan oyuncularından Felipe Melo ve Albert Riera, Kayserispor maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştüler.

Maçın 32. dakikasında Melo, 57. dakikasında da Riera hakem Özgür Yankaya'dan sarı kart görerek, gelecek hafta yapılacak Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında cezalı oldular.

Riera, bu sezon ki 4. sarı kartını alırken, Melo ise 8. kez sarı kart görerek bu sezon ikinci kez kart cezalısı durumuna düştü.

-Hakem yönetimi, Fatih Terim'i kızdırdı-

Hakem Özgür Yankaya'nın maç içinde verdiği kararlar, Galatasaray'ın tepkisini çekerken, teknik direktör Fatih Terim'in çok sinirlendiği gözlendi.

Yankaya'nın kararlarına Galatasaraylı futbolcular sık sık itiraz ettiler. Teknik direktör Terim ise özellikle bazı kararların ardından oldukça sinirlendi ve dördüncü hakem Hakan Ceylan ile sert diyaloglara girdi.

-Muslera alkış aldı-

Kaleci Fernando Muslera, Kayserispor karşısında Galatasaray'ın en çok alkış alan isimlerinden oldu.

Kayserispor ataklarında kalesini başarıyla koruyan ve rakibin önemli gol tehlikelerini önleyen Uruguaylı file bekçisi, tribünlerden alkış aldı.

-Engin sedyeyle çıkarıldı-

Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar, Kayserispor maçını tamamlayamadı ve sedyeyle oyun alanından çıkarıldı.

Karşılaşmanın 89. dakikasında topsuz alanda acı içinde yerde kalan ve maça devam edemeyen Engin, oyundaki yerini Yiğit Gökoğlan'a bıraktı ve sedyeyle soyunma odasına götürüldü.

-Necati, 3. maçında Kayserispor'u boş geçti-

Kayserispor'a karşı bu sezon 3. maçını oynayan Necati Ateş, ilk iki maçının aksine bu kez gol üretemedi.

Galatasaray-Kayserispor maçına ilk 11'de başlayan ve 72 dakika oyunda kalan Necati, ilk iki maçında birer gol attığı Kayserispor'a karşı bu sefer gol atmayı başaramadı.

Golcü oyuncu, Medical Park Antalyaspor formasıyla ligin ilk yarısında ve ikinci yarısındaki maçlarda birer gol atarak rakip fileyi 2 kez havalandırmıştı.

Öte yanan, Necati Ateş'in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı takımlardan biri Kayserispor. Golcü oyuncu, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankaraspor ve Medical Park Antalyaspor formalarıyla Kayserispor'a toplam 10 gol attı.

Necati Ateş'in Kayserispor'a karşı performansı şöyle oldu:

Sezon Gol Takım

---------------------------------------

2011-12 2 Medical Park Antalyaspor

2009-10 2 Medical Park Antalyaspor

2007-08 3 İBB Spor (2 Gol), Ankaraspor (1 Gol)

2005-06 1 Galatasaray

2004-05 2 Galatasaray

-Kayserispor yine yenemedi-

Lig tarihinde Galatasaray'la 34. maçına çıkan Kayserispor, İstanbul'da rakibine karşı yine galip gelemedi.

Kayserispor, lig tarihinde şimdiye dek Galatasaray karşısındaki tek galibiyetini 21 Nisan 1974 tarihinde Kayseri'de yapılan maçta 2-0'lık sonuçla aldı ve ardından yapılan 32 maçta da rakibine üstünlük kuramadı.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Medical Park Antalyaspor Galatasaray Kayserispor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title