Haberler

Galatasaray, Kayserispor Maçına Hazır

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 25. Haftasında Yarın Kendi Sahasında Kayserispor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını, Bugün Yaptığı Çift Antrenmanla Tamamladı.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında yarın kendi sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün yaptığı çift antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda basın ve taraftara kapalı yapılan günün ilk çalışmasında Sarı-kırmızılı futbolculardan Hasan Şaş, Ahmed Barusso, Barış Özbek, İsmael Bouzid ve Marcelo Carrusca, özel bir antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir program doğrultusunda Antrenör Ahmet Akcan yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Günün ikinci antrenmanında ise Sarı-kırmızılılar, çalışmaya ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde iki takım halinde kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yapıldı. Sarı-kırmızılı futbolculardan Serkan Çalık bu antrenmanın tümüne katıldı. Servet Çetin de sağlık merkezinde sürdürülen tedavisinden sonra antrenmanın tümünde yer aldı. Bu arada, antrenman sırasında sağ uyluk arka adalesinden sakatlanan Rigobert Song'un tedavisine hemen baºland?. Song'un, Kayserispor maçının kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.

Galatasaray, antrenmanın ardından Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

(KÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title