Haberler

Galatasaray Kayseri'de

Turkcell Süper Lig'de Yarın Deplasmanda Kayserispor ile Karşılaşacak Galatasaray, Kayseri'de Bir Grup Taraftar Tarafından Sevgi Gösterileriyle Karşılandı.

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Galatasaray, Kayseri'de bir grup taraftar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Erkilet Havaalanı'na akşam saatlerinde gelen Sarı-kırmızılı kafileye, bir grup taraftar sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar, genç yıldız Arda'ya çiçek verdi. Havalimanında açıklamada bulunan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyerek, "Kayserispor güçlü bir takım, ancak bizim tek düşüncemiz buradan galibiyetle ayrılıp liderliğimizi korumak. Umarım fair-play çerçevesinde güzel bir maç olur, taraftarlar ve ekran başındakiler zevk alır. Sadece maçı

düşünüyoruz" dedi. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Ayhan, Sabri ve Okan Buruk Kayseri'ye getirilmedi.

Bu arada Galatasaray kafilesi, daha sonra havaalanından otobüsle konaklayacağı One City Otele yerleşti. Yarın sabah yürüyüş yapacak olan Galatasaray, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

(SE-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title