Haberler

Galatasaray Kafilesi Elazığ'a Geldi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Galatasaray bugün Elazığ'a geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Galatasaray bugün Elazığ'a geldi.

Elazığ'a gelen Galatasaray kafilesini taşıyan özel uçak saat 18.30'da Elazığ'a indi. Çok sayıda taraftarın karşıladığı Galatasaray kafilesinde 20 futbolcu bulunuyor. Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nün yoğun güvenlik önlemleri aldığı Elazığ Hava Limanı'nda takımlarını karşılamaya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Galatasaray'ın Elazığ'a gelen 20 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

"Fernando Muslera, Eray İşcan, Ufuk Ceylan, Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Alex Telles, Veysel Sarı, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Izet Hajrovic, Oğuzhan Kayar, Emre Çolak, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Berk İsmail Ünsal."

Hava limanından polis eşliğinde ayrılan Galatasaray kafilesi, Güney Çevre Yolu'nu kullanarak konaklayacağı Akgün Otel'e geçerek, maç saatini beklemeye başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title