Haberler

    Galatasaray İşi Bitiriyor! Ndiaye...

    Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Ndiaye ısrarı sürüyor...

    Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu hazırlıklarının İsviçre etabını tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına izin verdi.
    5 Ağustos'ta Konya'da oynanacak Süper Kupa finali öncesi yoğun bir kamp dönemi geçiren sarı kırmızılılar, İsviçre'de fiziksel çalışmaların yanı sıra taktiksel idmanlara da ağırlık verdi.
    Sıcak havaya rağmen oyuncuların antrenmanlardaki istekli halinin teknik direktör Fatih Terim'i son derece memnun ettiği öğrenilirken, özellikle İsmail Çipe hem antrenmanlarda hem de maçlarda gösterdiği performansla kampın öne çıkan isimlerinden biri oldu.
    Oynadığı 3 hazırlık maçında 2 mağlubiyet 1 galibiyet elde eden sarı kırmızılılarda Sinan Gümüş yaptığı asistlerle ön plana çıkarken sarı kırmızılılar ile yeni kontrat imzalayan Ryan Donk hem stoperde hem de ön liberoda yaptığı kritik hamleler ile dikkat çekerken, fiziksel olarak da en hazır oyunculardan biri olarak göze çarptı.
    5 Ağustos'ta oynanacak kupa mücadelesi öncesi 3 hazırlık karşılaşması daha oynayacak olan sarı kırmızılılarda bir yandan da transfer harekatı sürüyor.
    Fernando Muslera'ya iyi bir yerli alternatif arayan Galatasaray'ın yerli kaleci arayışının sürdüğü idda edilirken, orta sahaya takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fernando Reges, Donk ve Selçuk İnan üçlüsüne destek olacak ve oyunu çift yönlü oynayabilecek bir orta saha arayışı devam ederken, sıranın en tepesindeki ismin Badou Ndiaye olduğu iddia edildi. Sarı kırmızılı takımın Senegalli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için ısrarının sürdüğü öğrenildi. (beINsports)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title