Haberler

Galatasaray'ın Yeni Transferi Insua: "Önemli Bir Takıma Geldim" "Buraya Geldiğim İçin Çok Mutluyum. Rijkaard Tartışmasız Büyük Bir İsim"

Galatasaray'ın Yeni Transferi Arjantinli Genç Defans Oyuncusu Emiliano Insua, "hem Kulüp Olarak, Hem Tarihi Olarak, Hem de Kadro Seviyesi Olarak Önemli Bir Ekibe Geldim" Dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Arjantinli genç defans oyuncusu Emiliano Insua, "Hem kulüp olarak, hem tarihi olarak, hem de kadro seviyesi olarak önemli bir ekibe geldim" dedi.

İngiliz ekibi Liverpool'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Insua, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.

Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard'ın kendisi için önemli bir isim olduğunu ifade eden Insua, "Frank Rijkaard gibi hem futbolculuk döneminde hem de teknik direktörlük döneminde önemli başarılara imza atmış biriyle çalışmak benim için ayrıcalık olacak. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Rijkaard tartışmasız büyük bir isim. Ondan öğrenebileceğim çok fazla şey olduğuna inanıyorum" derken, Kewell ve Baros'u tanıdığını aktardı.

Insua, mevkisi itibariyle defans yapmayı seven biri olduğunu, ancak hücumda da etkili olabildiğini dile getirerek, futbol stiliyle ilgili, "Devamlı

atağa çıkmayı seven de bir oyuncuyum. Belki Liverpool'da çok fazla gol atamadım, ancak burada gollerimi de gösterebilirim" şeklinde konuştu.

Galatasaray'a transferiyle ilgili olarak, takımı Liverpool'da yaşanan teknik direktör değişikliğinin kendisine olan etkisine değinen Insua, "Oluşan

değişiklik sonrası Liverpool'da yeterli forma şansını bulamayacağımı hissettim. Sonuçta genç bir oyuncuyum ve takımımda oynayabilmem önemli. Galatasaray'ın teklifi gelince de şüphe duymadan kabul ettim" dedi.

Genç yaşına rağmen Liverpool'da önemli bir maç rakamına ulaştığına değinerek, bunun tecrübe olarak kendisine çok şey kattığını anlatan Insua, şunları söyledi:

"Galatasaray'ın beni tercih etmesinden onur duyuyorum. Kimsenin şüphesi olmasın ki, bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğim. Takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bir futbolcu olarak iyi ve kötü oynadığım zamanlar olabilir, ancak maçın son saniyesine kadar tüm gücümle mücadele edeceğimden, savaşacağımdan şüphe duyulmasın. Buraya başarılar kazanmaya, şampiyonluk kazanmaya geldim. Galatasaray böyle bir takım. Hep başarılar kazanıp, şampiyonluklar yaşamak istiyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title