Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamalarında Talihsiz Olay

2007-08 Sezonunu Şampiyon Olarak Tamamlayan Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları Sırasında Talihsiz Bir Olay Yaşandı. Kutlamalar Sırasında Kalp Spazmı Geçirdi.

2007-08 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında talihsiz bir olay yaşandı. Kutlamalar sırasında kalp spazmı geçirdi.

1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından, Ankara Crowne Plaza'da şampiyonluk balosu düzenlendi. Baloya, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Danıştay Başkanı Mustafa Birden, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri ve 1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği üyeleriyle davetliler katıldı. Galatasaraylı taraftarlar düzenlenen baloda, coşkuyla kazanılan şampiyonluğu kutladı. Gecede çekilişle 3 davetliye imzalı Galatasaray forması verilirken, Adnan Polat getirilen şampiyonluk pastasını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kesti.

Gecede bir konuşma yapan Adnan Polat, aldıkları şampiyonluğun tertemiz, pırıl pırıl ve alınlarının akıyla alınmış bir şampiyonluk olduğunu belirterek, şampiyonluğun Galatasaray birlikteliğinin sonucunda kazanıldığı söyledi. Yaklaşık 3.5 aylık bir yönetim kurulu olarak, kazandıkları şampiyonluğun büyük mutluluk verdiğini ifade eden Polat, bundan sonraki dönemde kurumsallaşmaya daha çok önem vereceklerini kaydetti. Polat, teknik direktör arayışlarını ağırdan ve emin adımlarla sürdürdüklerini belirterek, tüm Galatasaraylılar'dan bu konuda morallerini yüksek tutmaları gerektiğini ve yeni teknik direktörün büyük ihtimalle hafta sonunda İstanbul'a geleceğini söyledi. Basında, milli futbolcu Arda Turan'ın transferiyle ilgili çıkan haberlere de itibar edilmemesi gerektiğini belirten Adnan Polat, "Arda ile ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Biz, zaten esir ticareti yapmıyoruz. Gitmek isteyen ve gitmek isteyeni almak isteyen varsa zorla tutmayız. Takımda tutmak istediğimizi tutar, almak istediğimizi de alırız" diye konuştu.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ise teknik direktör arayışlarıyla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Görüştüğümüz 3 isim var. Bunlarda final aşamasına geldik. Hepsi değişik ülkelerden. Nihai kararı vermediğimiz için isim açıklamak istemiyoruz. Teknik direktör Skibbe de görüştüğümüz isimlerden birisi. Futbolcu transferiyle ilgili olarakta uzun süredir bir çalışmamız var. Bu konuda da son kararı yeni teknik direktörümüz verecek. Değerli isimlerle görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan gecenin sonuna doğru talihsiz bir olay yaşandı. Gecede eğlenen bir davetli aniden kalp spazmı geçirerek, yere yığıldı. Meraklı bakışlar arasında yerde hareketsiz yatan vatandaşa ilk müdahale, davetliler tarafından yapıldı. Talihsiz davetli daha sonra karga tulumba şekilde, salonun dışında bir yere çıkarıldı ve müdahalesine devam edildi. Dili çıkarılmaya çalışılan davetliye kalp masajı yapılmaya çalışıldı. Salonda bulunan davetliler sağlık ekiplerine haber verirken, ekiplerin gelmesinden kısa bir süre önce kalp spazmı geçiren vatandaş kendine gelmeye başladı. Tedbiri elden bırakmayan sağlık görevlileri, vatandaşı kontrol etmek üzere ambulansla hastaneye götürdü.

(EKO-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title