Haberler

Galatasaray'ın Kadıköy'de Aldığı Son Galibiyetin Fotoğrafı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında elde ettiği son galibiyette forma giyen futbolcuların yer aldığı kadronun fotoğrafı sosyal medyada günün konusu oldu.

Derbi maçta Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Galatasaray'ın Kadıköy'deki galibiyet hasretinin 16 yıla çıkmasının ardından, sosyal medyada bu konuya ilişkin binlerce Twitter, Facebook mesajı ve fotoğraf paylaşıldı.

11 FUTBOLCUNUN 10'U EMEKLİ OLDU

En büyük ilgi gören fotoğraf ise Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyeti gören son Galatasaray kadrosunun takım fotoğrafı oldu. Söz konusu fotoğraftaki 11 futbolcunun 10'u, profesyonel kariyerini noktalamış durumda. Futbol yaşantısını sürdüren tek oyuncu, bugün sahada Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu.

EN SON 1999'DA YENDİLER

Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi en son 22 Aralık 1999'da 2-1'lik skorla mağlup etmişti. O dönemde takımın başında teknik direktör olarak Fatih Terim bulunuyordu.

YARSUVAT'TAN ÖNCEKİ DÖRT BAŞKAN GALİBİYET GÖREMEDİ

Galatasaray Kulübü'nün Duygun Yarsuvat'tan önceki 4 başkanı, başkan sıfatıyla futbol takımlarının Kadıköy'de Fenerbahçe galibiyetini göremedi. Sarı-kırmızılı takımın Kadıköy'deki son galibiyetinin tarihi olan 1999'da kulüp başkanlığını Faruk Süren yürütüyordu.

Faruk Süren'in ardından kulüpte başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Cansun (2001-2002), merhum Özhan Canaydın (2002-2008) ve Adnan Polat (2008-2011), Ünal Aysal (2011-2014) deplasmanda Fenerbahçe galibiyetine tanık olamadı.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Galatasaray Fenerbahçe Twitter Kadıköy Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title