Haberler

    Galatasaray'ın Gözdesi Abraham'dan Transfer Açıklaması!

    Galatasaray'ın transferdeki genç gözdelerinden Tammy Abraham, bazı teklifler olduğunu söylerken, gelecek sezon hangi takımda forma giyeceğiyle ilgili de konuştu.

    Galatasaray'ın transfer listesindeki Tammy Abraham'dan, ligin bitimine 1 hafta kala flaş açıklama! Abraham bazı teklifler olduğunu söyledi.

    Bonservisi Chelsea'de bulunan ve bu sezonu Championship ekiplerinden Bristol City'de kiralık geçiren Tammy Abraham, ligin bitimine 1 maç kalan geleceğiyle ilgili konuştu.

    Galatasaray'ın gelecek sezon kiralama hedefinde olduğu 19 yaşındaki golcü oyuncu bazı teklifler olduğunu söyledi. İngiliz basınına konuşan genç golcü yaptığı açıklamada "Şu an kesinleşmiş bir şey yok. Emin değilim ama umarım Chelsea ile yeni bir sözleşme imzalarım. Ben de bazı teklifler olduğunu duydum ama ne olacağını bilmiyorum. Henüz Chelsea ile gelecek sezon için bir görüşme de yapmadım. Öncelikle ligin bitmesini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

    Gelecek sezon Chelsea'nin kendisini kiralamak istemesi halinde nasıl bir yol izleyeceğini bilmediğini söyleyen Abraham, "Bristol beni yeniden kiralamak isterse, bu Chelsea'ye bağlı. Chelsea dönmemi isterse farklı, başka bir kulüpte kendimi geliştirmemi isterse farklı bir yol izleyeceğiz" şeklinde konuştu.

    Galatasaray'ın yanı sıra Tammy Abraham ile Aston Villa, Leicester City ve Newcastle United da ilgileniyor.

    19 yaşındaki genç forvet bu sezon Bristol City formasıyla 47 maçta 26 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

    Kaynak: Sporx.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Bristol Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title