Haberler

Galatasaray'ın Genç İsmi Özgürcan V.manisaspor ile Anlaşamadı

Vestel Manisaspor, Galatasaray'ın Akhisar Patentli Genç Futbolcusu Oğuz'la Kiralık Olmak Koşulu ile 1.5 Yıllık Sözleşme İmzalarken, Özgürcan'da Pürüz Çıktı.

Vestel Manisaspor, Galatasaray'ın Akhisar patentli genç futbolcusu Oğuz'la kiralık olmak koşulu ile 1.5 yıllık sözleşme imzalarken, Özgürcan'da pürüz çıktı.

Manisalı yöneticilerin 1.5 yıllık anlaşmada ısrar ettiği bu oyuncuyu Galatasaray'ın yarım sezonluk vermeye yanaştığı ve görüşmelerin tıkandığı bildirildi. Ayrıca, Özgürcan'ın düşüncesi ise direkt oynayabileceği bir takıma gitmek istemesi .da Ferhat ve Aydın konusundaki pazarlığın devam ettiğini dile getiren İdari Menajer Mustafa Turgat, "Biz bu gençleri en az 1.5 yıllığına almak istiyoruz. Kısa vadeli anlaşmalara yanaşmayacağız" dedi.

Reinaldo, Enes, Kalabane ve Özgürcan'ın transferi, Borbiconi ile Güven'in iyileşmesiyle kadro açısından rahatladıklarını belirten Mustafa Turgat, "Eğer Galatasaraylı diğer üç futbolcuyla da anlaşırsak ikinci yarıda bol alternatifli bir kadro ile mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title