Haberler

Galatasaray'ın 18 Yaşındaki Oyuncusu Ozan Kabak'tan Tavsiye: Hem Okuyup Hem de Spor Yapsınlar

Güncelleme:

Galatasaray'ın Türk futboluna kazandırdığı son isim olan Ozan Kabak, "Kimse umudunu sadece bir yere bağlamasın. Hem okuyup hem de spor yapsınlar." dedi.

Galatasaray'ın altyapısından A takıma yükselen 18 yaşındaki Ozan Kabak, açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu Şampiyonlar Ligi ile ilgili görüşlerini açıkladı ve Fatih Terim'in kendisi için büyük bir şans olduğunu söyledi. Ozan Kabak, "Şampiyonlar Ligi her futbolcunun oynamak istediği bir arena. Futbolun en üst seviyesi. Onun için ben de tabi oynamak istiyorum. İlk maç çok iyi başladı bizim için. Arena'da bir galibiyetle başlamak çok mükemmel oldu. İnşallah diğer maçları da, özellikle içerideki maçları, yenip gruptan çıkmak istiyoruz. İnşallah başaracağız." sözlerini sarf etti.

"KİMSEYİ MAHCUP ETMEYECEĞİM"

Galatasaray'ın hocası Fatih Terim hakkında konuşan genç oyuncu, "Fatih hoca benim ve tüm gençler için büyük bir şans. Zaten geçen sene de şans verdi bana. Bu sene de geçen hafta ilk 11'de başlattı. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Çalışıp inşallah Fatih hoca başta olmak üzere bana güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

"EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ"

Bir yandan da spor akademisinde öğrenim hayatını sürdüren Ozan Kabak, "Başta ben ve ailem olmak üzere sürekli eğitime önem verdik. Futbolun yanında sürekli okula da önem verdik. İyi futbolcu hem de kültürlü bir insan olmak istiyorum. Onun için okula sürekli devam ediyorum, edeceğim de. Kimse umudunu sadece bir yere bağlamasın. Hem okuyup hem de sporlarını yapsınlar." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Serdar ortaç:

Oğlum sana anlatamadım.. okumakla adam olmuyor..

4
5
yanıtYanıtla
COCU:

tam FB likmiş COMOLLOKYA DİEM DE ALSIN

2
6
yanıtYanıtla
nefret:

yav he he

yanıt1
yanıt1
...:

. . dersine! Sanki apartman yöneticisi olacak!! :)

0
3
yanıtYanıtla
erdoğan:

EĞİTİM HER YÖNÜYLE. SPORDA TURİZMDE SAĞLIKTA. HERŞEYDE ŞART. TERBİYE EĞİTİMLE ELDE EDİLİR. . OKUMA AYRI BİRŞEY EĞİTİM DAHADA FARKLIDIR. . .

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

istediğin kadar üniversite bitir işe alacak adam hangi üniversiteyi bitirdiğine bakıyor belli başlı birkaçı tercih sebebi oluyor diğerleri diploma olarak kalır

2
0
yanıtYanıtla
MİMAR:

Tartışma anlamsız, Ozanın mülakattaki mesajı doğru, dolayısıyla meseleyi küçümsememek gerekiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title