Haberler

Galatasaray ile E. Yeni Malatyaspor Ligde 4. Randevuda

Galatasaray, yarın oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor ile Spor Toto Süper Lig'de 4. kez karşılaşacak. Söz konusu müsabakalarda Malatya ekibinin 2'ye 1 üstünlüğü bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00'da Türk Telekom Stadyumu'nda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 26 haftada sarı-kırmızılılar 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda aldığı 52 puanla ikinci sırada bulunuyor. Malatya ekibi ise 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 37 puanla 5. sırada yer alıyor.

4. randevu

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor bugüne kadar Süper Lig'de 3 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda İstanbul ekibi 1 kez sahadan galip ayrılan taraf olurken, Malatya temsilcisi ise 2 kez rakibini mağlup etti. Bu müsabakalarda Aslan'ın 3 golüne Malatya ekibi 4 golle karşılık verdi.

Bu sezon 2 kez karşılaştılar

İki takım bu sezon 1 kez Süper Lig, 1 kez de Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele etti. Malatya'da oynanan ligin ilk yarısındaki maçı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Geçtiğimiz salı günü Türkiye Kupası'nda oynanan İstanbul'daki karşılaşma ise 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Aslan evinde 32 maçtır geçit vermiyor

Galatasaray, Süper Lig'de evinde oynadığı 32 müsabakada rakiplerine 3 puan vermedi. Sarı-kırmızılılar, söz konusu maçlarda 27 kez rakiplerini mağlup ederken, 5 kez de berabere kaldı. Aslan, Süper Lig'de sahasında en son 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmuştu.

Cimbom 12 maçtır yenilmiyor

Süper Lig'de son olarak dış sahada Beşiktaş'a yenilen Galatasaray, bu müsabakadan sonra rakiplerine 3 puan vermedi. Ligde 12 maçtır yenilmeyen sarı-kırmızılılar 8 kez galip gelirken, 4 kez de berabere kaldı. Aslan bu süreçte Sivasspor, Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Antalyaspor ve Bursaspor'u mağlup ederken, Çaykur Rizespor, M. Başakşehir, Alanyaspor ve BB Erzurumspor ile berabere kaldı.

Ndiaye ile Luyindama cezalı

Galatasaray'da Yeni Malatyaspor maçı öncesinde iki futbolcu cezalı durumda bulunuyor. Bursaspor maçında gördükleri sarı kart ile cezalı duruma düşen Badou Ndiaye ile Christian Luyindama, Malatya ekibine karşı oynanacak maçta takımını yalnız bırakacak.

4 futbolcu ceza sınırında

Galatasaray'da ayrıca 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Marcao, Linnes, Emre Taşdemir ve Henry Onyekuru maçta sarı kart görmesi halinde 28. haftada deplasmandaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek

Düdük Yaşar Kemal Uğurlu'da

Galatasaray - Yeni Malatyaspor mücadelesini Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Bülent Birincioğu görev alacak. Ankara bölgesi hakemi olan Uğurlu daha önce 8 kez Galatasaray'ın oynadığı resmi maçlarda görev aldı. Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği 8 maçta sarı-kırmızılılar 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Galatasaray Evkur Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title