Haberler

Galatasaray'ı Yenmek Harika Olacak"

Fenerbahçeli futbolcular Dirk Kuyt ve Pierre Webo, üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi.

Nereden nereye 'Emenike'

Türk Telekom'un, Boğaziçi Üniversitesi'nin Güney Yerleşkesi'ndeki İbrahim Bodur Konferans Salonu'nda düzenlediği "WanTTed kariyer programı" etkinliğinde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Hollandalı futbolcu Kuyt, Galatasaray ile 28. haftada oynayacakları derbi maçla ilgili soru üzerine, şu anda önlerindeki Bursaspor maçına odaklandıklarını belirterek, "Bizim için en önemli maç, önümüzdeki maçtır. Ancak herkes Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin sezonun en önemli maçlarından biri olduğunu biliyor. Onları bir sezonda iki kere yenmek harika olacak" diye konuştu.

Şampiyonluk kutlamasıyla ilgili bir soruya karşılık ise Kuyt, "Birçok insan şimdiden şampiyonluk hakkında konuşuyor. Ancak daha 8 tane maçımız var. Önümüzdeki maça odaklanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Hollandalı futbolcu, istikrarlı performansıyla ilgili ise şunları söyledi:

"Hayatım boyunca çok sıkı çalıştım. Profesyonel bir futbolcu olduğunuzda sürekli antrenman yapmalısınız, çalışmalısınız. Yaptığım işin her anından keyif alıyorum. Bu kadar müthiş bir taraftarın olduğu Fenerbahçe'de oynamak da beni mutlu ediyor."

Kuyt, Türkiye'de yaşamaktan mutluluk duyduğunu, insanların saygılı ve çok yardımcı olduğunu ve kariyerine burada devam etmek istediğini kaydetti.

Futbola 5 yaşında başladığını anlatan Hollandalı yıldız oyuncu, "5 yaşındayken anneme 'bir kulübe katılabilir miyim' diye sordum. Annem kabul etti. 5 yaşındayken futbol oynamaya başladım" ifadelerini kullandı.

Kuyt, etkinliğin moderatörlüğünü yapan Ceyhun Yılmaz'ın "Bizde sokakta oynarken, topun sahibi oyunun patronudur. Sizde de öyle midir" sorusu üzerine, "Okuldan sonra sokakta futbol oynuyorduk. Bizde çok top olduğu için sıkıntı yoktu" şeklinde yanıt verdi.

"Gevşemek yok"

"Sow bu kulübü çok seviyor"

Webo ise takımdaki 4 forvet oyuncusunun da başarılı olmasıyla ilgili de "Aramızda çok güzel bir rekabet var. Bu rekabet takıma olumlu yansıyor. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayan oyuncularız ve bunun farkındayız. Aramızda çok büyük bir uyum var. Yapılması gerekeni sahada yaptığımız zaman meyvesini alıyoruz" şeklinde konuştu.

Takım arkadaşı Sow'un Kayseri Erciyesspor maçında kaçırdığı gollerden sonra ağlamasıyla ilgili bir soru üzerine ise Kamerunlu golcü, şunları kaydetti:

"Sow harika bir insan. İkimiz de Fransızca konuştuğumuz için aramızda özel bir ilişki var. Onun sahadaki  bu hisselerinin nedeni o formaya çok büyük saygı duyuyor olmasıdır. Fenerbahçe'ye çok saygı duyuyor ve bu kulübü çok seviyor. Önemli olan pozisyonlara girebilmektir. Çünkü bir sonraki sefer yine pozisyona girdiğinizde gol atabilirsiniz. Tıpkı Gaziantepspor ile oynadığımız maçta olduğu gibi. Allah'a şükür Sow golünü attı."

Webo, Afrika'da futbolun sokaklarda başladığını anlatarak, "10 yaşındayken bir futbol kulübünde oynama şansı buldum ve bu şekilde oynamaya başladım. Ben sokakların bir ürünüyüm. Bugünlere sokaklardan geldim" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte projeyle ilgili öğrencilere bilgiler de verildi. Etkinliğin ardından Kuyt ve Webo, öğrencilerle fotoğraf çektirip, imza dağıttılar.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

pierre webo Galatasaray fenerbahçe dirk kuyt Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title