Haberler

    Galatasaray'ı Sevindiren Müjde

    Galatasaray'ın sakat oyuncuları Semih Kaya ve Serdar Aziz'in Kasımpaşa maçı öncesi son durumları belli oldu.

    Galatasaray'da Semih Kaya ve Serdar Aziz Kasımpaşa maçına yetişecek mi?

    Galatasaray'da Bursaspor maçında forma giyemeyen Semih Kaya ile Serdar Aziz'den iyi haber geldi.

    Semih Kaya'nın, yarın Galatasaray takımı ile antrenmana çıkacağı ve Tudor'un görev vermesi halinde Kasımpaşa maçında kadroda olacak.

    Serdar Aziz ise 15 gün sonra Galatasaray takımı ile taktik antrenmanlara katılacak ve Tudor hazır görürse son 3 hafta kadroda yer alacak.

    Igor Tudor'dan Semih Kaya kararı

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Hırvat Teknik Adam Igor Tudor, Semih Kaya'ya birdaha sağ bek mevkinde forma vermeme kararı aldı.

    Medipol Başakşehir mücadelesinde yaptığı hatalar yüzünden eleştirilen Semih Kaya için Igor Tudor kararını verdi. Başakşehir karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyet, Igor Tudor'un takımla alakalı önemli kararlar almasına neden oldu. Hırvat teknik adam, Semih Kaya'yı bir daha sağ bek mevkiinde oynatmayacağını belirtip hatalı olduğunu belirtti.

    Igor Tudor, Stoperde son haftalarda iyi bir performans sergileyen Semih Kaya'yı, başarılı olduğu gerçek mevkiinden sağ bekte görevlendirerek hem takıma, hem Semih'e zarar verdiğini belirtti.

    Igor Tudor, Semih Kaya'yı bir daha sağ bekte oynatmayacağını, bu bölgenin oyuncuları olan Cavanda, Sabri ve Linnes arasında seçim yapacağını yardımcılarına söyledi. FutbolArena

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Serdar Aziz Semih Kaya Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title