Haberler

Galatasaray Heyeti Anıtkabir'de

Galatasaray, Galatasaray Lisesi'nin modern eğitime geçişinin 150'nci yılı etkinlikleri kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.

Anıtkabir'de etkinliğe; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Ertuğrul Karsak, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve Divan Kurulu üyeleri ile öğretim görevlilerinin yanı sıra Galatasaraylı sporcular katıldı.

Törende Galatasaray heyeti, Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkarken, Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Ertuğrul Karsak ve en yaşlı üye Ali Fuat Diriker, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Ardından Anıtkabir özel defteri imzalandı.

DURSUN ÖZBEK: CUMHURİYET EMİN ELLERDE

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Bildiğiniz gibi Galatasaray Lisesi 1868 yılında modern eğitime geçti. Önümüzdeki sene de 150'nci yılını kutlayacak. Tabii ki aslında 500 yılı aşkın bir kültürden geliyor Galatasaray. Kutlama programına bu yıldan itibaren başladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyaret ettik. Kutlamalar peşi sıra etkinliklerle 2018 yılının sonuna kadar devam edecek. Bugün de görevimizi Atatürk'ü ziyaret ederek yaptık. Onun yetiştirdiği nesil olarak bize emanet ettiği Cumhuriyet emin ellerde. Güzel bir ziyaret oldu" ifadelerini kullandı.

"GÜZEL BİR MAÇ OLACAK"

Dursun Özbek basın mensuplarının yarın oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisiyle ilgili sorularına ise, "Galatasaray da Beşiktaş da Türkiye'nin medarı iftiharı, iki güzide takımı. 100 yıldan beri oynuyorlar. Bir dostluk maçı olması ve seyredenlere keyif vermesini diliyorum. Herkesi stada bekliyoruz, güzel bir maç olacak. Her iki takım da formda. Ben tabii Galatasaray'a başarılar diliyorum" yanıtını verdi.

Galatasaray heyeti daha sonra Ankara'da bulunan Galatasaraylılar Derneği'nde düzenlenen öğle yemeği etkinliğine katıldı.

Ankara ziyareti, Fransa'nın Türkiye Büyükelçisi Charles Fries'e yapılan ziyaret ile sona ererken burada Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın; Galatasaray Üniversitesi Rektörü Ertuğrul Karsak, Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan ve üyelerinden oluşan bir heyet adına büyükelçiye Galatasaray rozeti takdim etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Mustafa Kemal Atatürk Anıtkabir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title