Haberler

Galatasaray, Hagi'nin Veliahtını Zonguldak'ta Buldu

Zonguldak'ta Dostluk Turnuvasını İzlemeye Gelen Galatasaray'ın Altyapı Antrenörü Selahattin Çelik, Yeteneklerine Hayran Kaldığı 12 Yaşındaki Berat Ülken'i Galatasaray'ın Altyapısı İçin İstanbul'a Götürecek.

Zonguldak'ta dostluk turnuvasını izlemeye gelen Galatasaray'ın Altyapı antrenörü Selahattin Çelik, yeteneklerine hayran kaldığı 12 yaşındaki Berat Ülken'i Galatasaray'ın altyapısı için İstanbul'a götürecek.

Çelik, Zonguldak'ta miniklerin gösteri maçını izledi. Maçta performansıyla göz dolduran Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencisi 12 yaşındaki Berat Ülken'e hayran kalan Çelik, "Hagi'nin hızlandırılmış hali" yorumunu yaptı. Galatasaray için Türkiye'nin her yerinde küçük futbolcular arasında araştırma yaptığını belirten Çelik, "Bütün yetenekleri yakalamak lazım. Gerekli raporları az önce Galatasaray'daki hocalarımıza verdim. Onlar 'getirin, senin sözüne de inanıyoruz ama biz de görelim' dedi. Eğer ailesi izin verirse Ülgen'i yarın götürmeyi düşünüyorum. Salı günü antrenmana çıkar, ondan sonra geleceği ile ilgili bir şeyler yapmaya çalışırız. Hagi'nin hızlandırılmış hali gibime geldi. Ama en doğrusunu zaman gösterecek" dedi.

Galatasaraylı olduğunu ifade eden Berat Ülken ise "Amacım, Galatasaray'da profesyonelce oynamak ve yapabilirsem Avrupa'ya gitmek. Galatasaraylıyım" diye konuştu.

(SD-SD-AC-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title