Haberler

Galatasaray, Göztepe Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü 1

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman core - stabilizasyon hareketleriyle başladı.

Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda oyunsal formda taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde ise orta ve sonuçlandırma çalışması yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Çalışmaya dün yapılan antrenmanda sakatlanan Garyy Rodrigues, tedavisi için Almanya'da bulunan Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal katılmadı.

Sarı-Kırmızılı ekip, Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title