Haberler

Galatasaray Genç Bayan Voleybol Takımına Saldırı

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Genç Bayan Voleybol Takımı'na Fenerbahçe formalı kişilerin saldırısıyla ilgili, "Ligler başlamadan böyle bir olayın olması son derece üzücü" dedi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Genç Bayan Voleybol Takımı'na Fenerbahçe formalı kişilerin saldırısıyla ilgili, "Ligler başlamadan böyle bir olayın olması son derece üzücü" dedi.

Yalova Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği yemeğe katılmak için Yalova'ya gelen Albayrak, dernek lokalini ziyaret ederek, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Albayrak, Genç Bayan Voleybol Takımı'na Fenerbahçe formalı kişilerin saldırısını değerlendirdi.

Yaşanan olaydan üzüntü duyduğunu dile getiren Albayrak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu tip şeylere çok dikkat etmemiz lazım. Biz bütün kulüplerle kardeşiz. 2012-2013 yılında sporun bütün dallarında barış, kardeşlik, birlik, beraberlik olmasını diliyorum. Bugün hiç hoş olmayan şeyler yaşanmış. Ne sebeple, nasıl olduğunu bilmediğim için fazla bir şey söylemek istemiyorum. Olmaması lazım. Her zaman taraftarların el ele, kol kola birlikte maç izlemesini diliyoruz. 2012-2013 yılının bu şekilde olmasını diliyorum. Ligler başlamadan böyle bir olayın olması son derece üzücü. İnşallah kimsede bir şey yoktur. Tekrar bu tip olayların olmamasını diliyorum."

-Transfer çalışmaları-

Albayrak, transfer çalışmalarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Ünal Aysal'ın başkanlığında, futbol komitesi ve Fatih Terim ile birlikte yarın transferlerle ilgili toplantı olacak. Transferde fazla acele etmek iyi olmaz. Çok uzun bir zamanımız var. Ay sonuna kadar belirlediğimiz, temasta olduğumuz futbolcuları açıklayacağız. Galatasaray'da hiçbir zaman transfer bitmez. Önümüzdeki ayın 6'sında kampa gideceğiz. Geçen sene kampta da transferler yaptık. Melo'yu, Eboue'yi ve birçok transferi kamp döneminde yapmıştık. Çalışmalarımız devam ediyor."

Transfer konusunda dikkatli davrandıklarını belirten Albayrak, "Transfer yapılacak oyuncunun şöhret olması önemli değil. Galatasaray forması için çimleri koparacak, kazıyacak, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda futbolculara ihtiyacımız var. Onları bulduğumuz takdirde geri adım atmayız. Onun için fazla acelemiz yok. Galatasaray taraftarlarının içi rahat, ferah olsun. Biz bunun en iyisini yapacağız, en iyilerini Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda alacağız. Galatasaray'ın menfaatine, hocamızın sistemine uymadıktan sonra Galatasaray'ın parasını sokağa atacak değiliz"

Bir gazetecinin dünya yıldızı bir oyuncunun Galatasaray'ın gündeminde olup olmadığı sorusuna Albayrak, "Yerin kulağı vardır. Yarını bir bekleyelim" diyerek yanıt verdi.

Daha sonra Albayrak, dernek tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

Muhabir: Erhan Erdoğan / Cem Şan / Okan Yardımcı

Yayıncı: İbrahim Uyar - YALOVA

Kaynak: AA / Yerel

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Fenerbahçe Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title