Haberler

Galatasaray Futbol Akademisi'ne Taze Kan

Galatasaray Futbol Akademisi'nde gençlik gelişim teknik sorumluluğu görevine Emrah Bayraktar getirildi.

Galatasaray Futbol Akademisi'nde gençlik gelişim teknik sorumluluğu görevine Emrah Bayraktar getirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Emrah Bayraktar için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir imza töreni düzenlendiği ve kulüp sportif direktörü Cenk Ergün'ün de organizasyonda hazır bulunduğu kaydedildi.

Cenk Ergün'ün, Galatasaray altyapısında daha önce de görev alan Emrah Bayraktar'la ilgili olarak, "Sadece akademinin başındaki TFF lisans kriterlerine göre atanmış kişi olarak değil, aynı zamanda akademiden sorumlu teknik direktör yardımcısı olarak da hizmet verecek. Tecrübesi çok fazla. Önümüzdeki dönem projelerimizde kilit bir noktada olacağına inanıyorum. Orta ve uzun vadede akademiden Galatasaray'a yakışır, ülke futboluna hizmet verecek, uluslararası futbolda da söz sahibi olacak kardeşlerimizin eğitimi için en güvendiğimiz isimlerden biri olacak." dediği aktarıldı.

Bayraktar: "Usta olarak dönmek gurur verici"

İmza töreninde Emrah Bayraktar'ın, "Meslek hayatıma bir kalfa olarak başladığım yere usta olarak dönmek gurur verici." ifadelerini kullandığı paylaşıldı.

Bayraktar'ın konuşmasında, "Meslek hayatıma Galatasaray altyapısında başladım. O dönem teknik direktör Fatih Terim'di. Dört seneye yakın altyapıda devam edip, sonrasında Erik Gerets döneminde yardımcı antrenörlük görevinde bulundum. O dönem birçok oyuncuyu A takıma verme imkanı bulmuştuk. Buraya tekrar dönmemde Cenk Ergün'ün emeği çok. Anlattığı proje beni ikna etti. Oyuncuları nasıl yukarı çıkaracağımızla ilgili bir yol haritası çizdik." görüşlerini aktardığı belirtildi.

Kaynak: AA / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Emrah Bayraktar Galatasaray Cenk Ergün Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title