Haberler

Galatasaray-Fenerbahçe Maçını Yorumlayan Rıdvan Dilmen: Janssen'in Golü Nizami

Güncelleme:

Galatasaray-Fenerbahçe maçının devre arasında maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Janssen'in golünde faul yok. Ayrıca Serdar Aziz'in pozisyonu penaltı değil" dedi.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin ilk yarısı golsüz berabere bitti. Devre arasında Rıdvan Dilmen NTV Spor'da müsabakayı yorumladı.

"JANSSEN'İN GOLÜNDE FAUL YOK"

"Cüneyt Çakır bazı maçlarda kartlarını kolay çıkarabiliyor. Fenerbahçe adına Neustadter kart görmeliydi. Ozan'ın olmalıydı. Denayer'in pozisyonu direkt kırmızı. Sarı falan değil. Serdar Aziz'in pozisyonu bence penaltı değil. Bu tür penaltıların verildiğini gördüm. Bana göre top ele düşüyor. Futbol oynayan birisi olarak söyleyebilirim ki, penaltı değil. Janssen'in attığı gol ise net gol. Muslera da üstelik orada pozisyona devam etti. Sen topa gitmek istiyorsun ama ben daha önce dürtüyorum. Golde faul falan yok."

"GOMİS YALNIZ KALDI"

"Teknik olarak baktığımızda 43. dakikada taca gittiğinde top kayboldu. Valbuena hemen başlayalım diyor, kazanmak istiyor çünkü. Galatasaray, Fenerbahçeli oyuncular top kaybettikten sonra pozisyona girdiler. Gomis'e atılan uzun toplar sonrasında pozisyon bulmaya çalıştılar. Gomis biraz yalnız kaldı."

"TUDOR BİRDEN BİRE UZMANLIK ÇIKARIYOR"

Neden oldu bu? Fenerbahçe tabi ki bu haftaya kadar en sert rakipti. Allahım yarabbim bir teknik direktör var, her şey yolunda giderken birden bire uzmanlık çıkarıyorsun ve Denayer, Maicon. Nereden çıktı abi bu? Niye işleyen düzeni bozuyorsun? Demek ki felsefen yok."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Serdar Aziz Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title