Haberler

Galatasaray - Fenerbahçe: 71-75

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 24.haftasında Fenerbahçe, derbi mücadelesinde Galatasaray'ı normal süresi 62-62 eşitlikle biten mücadelede uzatma sonunda 75-71'lik skorla mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 24. haftasında Fenerbahçe, derbi mücadelesinde Galatasaray'ı normal süresi 62-62 eşitlikle biten mücadelede uzatma sonunda 75-71'lik skorla mağlup etti.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki derbi mücadelesini TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy ve Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş da izledi. Tempolu başlayan mücadelenin ilk dakikaları karşılıklı top kayıplarına sahne olurken, 5.dakika 8-8 eşitlikle geçildi. Alba Torrens ve Sancho Lyttle'ın sayılarıyla ilk periyotu 14-13 önde tamamlayan Galatasaray, ikinci çeyreğin de ilk dakikasını 16-13 üstün geçti. Bu bölümde özellikle Cappie Pondexter ile hücumları değerlendiren Fenerbahçe, 17.dakikada Anastasiya Verameyanka'nın turnikesiyle 20-22 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısında Sarı Lacivertliler, McCoughtry'nin turnikesiyle devre sonunda soyunma odasına 22-29 üstün gitti. Üçüncü periyotun başında alan savunmasına dönen Galatasaray, hücumda da yakaladığı 11-3'lük seriyle 33-32 öne geçti. Mücadelenin üçüncü çeyreği Işıl Alben'in turnikesi sonrasında 45-45 eşitlikle tamamlandı. Son 10 dakikalık bölümde Şaziye İvegin ve Işıl Alben ile basketler bulan Sarı Kırmızılılar, 35.dakikada farkı 5 sayıya çıkarttı (52-47). Son bölümleri nefes kesen mücadelede normal süre 62-62 eşitlikle tamamlandı. Mücadelenin uzatma dakikalarında rakibine oranla daha az hata yapan Fenerbahçe, karşılaşmadan da 71-75 galibiyetle ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Abdi İpekçi Spor Salonu Galatasaray Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title