Haberler

Galatasaray, Felipe Melo'nun Inter'e Transferinden 500 Bin Euro Daha Kazandı

Güncelleme:

Galatasaray, 2015-2016 sezonunun başında İtalya'nın dev kulübü Inter'e sattığı Felipe Melo'dan 500 bin euro daha kazandı.

2015-2016 sezonunun başında Inter'e transfer olan Felipe Melo, Galatasaray'a para kazandırmaya devam ediyor.

Brezilyalı yıldız 3.7 milyon Euro bonservis bedeli ile Inter'e transfer olmuştu. İtalyan ekibi Lazio'yu deplasmanda 3-2 yenerek Serie A'yı 4. sırada bitirdi. İtalya'da ligi ilk 4 sırada bitiren takımlar Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma hakkı elde ediyor. Anlaşma gereği 2017-2018 sezonu sonuna kadar Inter, Şampiyonlar Ligi gruplarına katılırsa Galatasaray'a 500 bin Euro ödemeyi taahhüt etmişti. Inter, Lazio'yu yenerek bu hakkı elde etti. Bu ücreti kısa süre içinde sarı-kırmızılı ekibin hesabına yatırması bekleniyor.

İŞTE GALATASARAY'IN KAP'A YAPTIĞI AÇIKLAMA

"Profesyonel futbolcularımızdan Felipe Melo De Carvalho'nun transferi konusunda F.C. Internazıonale Milano S.p.A. (Inter) kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Inter kulübü Şirketimize 3.700.000 EURO bonservis bedeli ile 2017-2018 sezonu sonuna kadar UEFA şampiyonlar ligi gruplarına katılmaya hak kazandığı her dönem için 500.000 EURO bonus ödeyecektir. Ayrıca oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak Şirketimiz tarafından 657.500 EURO ödenecektir."

KAP'a yapılan açıklamada yer alan 657.500 EURO'luk tutar, oyuncunun hak edişi olan iki aylık maaşı ve iki maç başına parasıdır.

.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Felipe Melo Galatasaray İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Ferhat:

Adam hem tüm rakipleri üst üste koydu , şampiyonluklar kazandırdı . Hala da para kazandırıyor . Fenerliler mal gibi hayretle izliyorlar meloyu :D

20
2
yanıtYanıtla
Ferhat:

Senin gibi mallar demek istedim yine yanlış anlamışsın adnan :D

yanıt7
yanıt3
fenerlitolga:

ne karisik isler bunlar simdik 500 bini aldinizmi ? niye oyuncuya 657 bin ödüyorsunuz ??? yada ödedinizmi ??? ha internette sebeklik yapmasi icinse o 657 bin ona birsey diyemeyiz :)

0
13
yanıtYanıtla
Aklı başında:

Bi madde daha vardır sözleşmede, başka takıma transfer olursa 500 bin eu ödenmez diye.

0
8
yanıtYanıtla
anlamadım:

657. 500 Ödüyorsun 500. 000 alıyorsun kazandırdı diyorsun ne iş

3
4
yanıtYanıtla
cimbomlu:

ADAM SATILALI 2 SENE OLMUŞ. 657 BİN O ZAMAN VERİLDİ. . . 500 BİN İSE ŞİMDİ ALACAK. . SONRADAN GELECEK BONUS YANİ. . . DE MELO GİBİ İYİ BİR FUTBOLCU İÇİN ÇOK UCUZ 3. 7 M. EU. .

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title