Haberler

    Galatasaray, Eyüpspor'u 4-0 Mağlup Etti

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in talebi üzerine hazırlık maçı yapıldı.

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in talebi üzerine hazırlık maçı yapıldı. Bu hazırlık maçının nedeni ise Tolga Ciğerci... Kayserispor maçında Selçuk İnan ve Wesley Sneijder'ın yaşadığı sakatlık nedeniyle orta sahada Tolga Ciğerci'ye şans vermeyi düşünen Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, gurbetçi futbolcusunun performansını görmek adına yöneticilerden hazırlık maçı organize etmelerini istedi.

    Bugün saat 14: 00'te Eyüpspor ile oynanacak maçta Tolga'nın performansını gözlemleyecek olan Riekerink, Pazar günü de 3 ayın ardından gurbetçi futbolcuya şans verecek.

    ​​​​​​​Galatasaray Eyüpspor hazırlık maçı

    Sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 30'ar dakikalık iki devre halinde gerçekleştirilen karşılaşmaya Batuhan Şen, Luis Cavanda, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Martin Linnes, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Sinan Gümüş, Kerem Çalışkan, Garry Rodrigues ve Berk İsmail Ünsal 11'iyle çıktı.

    İkinci yarının başında ise Berk İsmail Ünsal'ın yerine Birhan Vatansever dahil oldu.

    Karşılaşmayı Galatasaray 4-0 kazanırken goller Kerem Çalışkan, Hakan Balta, Sinan Gümüş ve Garry Rodrigues'ten geldi.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title